header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Langs de O8-lijn

Nieuws afbeelding 2-10-2022

In de rubriek ‘Langs de Lijn’ zetten we iedere keer een andere lijn in de spotlights. Deze keer aandacht voor de teams O8. Hoe verging het de teams in deze lijn afgelopen weekend?

De 8 teams van O8 zijn het jaar goed gestart. Op zaterdag 1 oktober speelden de teams alweer vroeg in de ochtend. Tussen de zonnige momenten en regenbuien door ontstond er een prachtige regenboog op het veld. Dat leverde geweldige beelden op, waarbij de kinderen op de voorgrond hun nieuwe trucs en samenspel lieten zien. Er is duidelijk ontwikkeling waarneembaar en het is heerlijk om het plezier op het veld te zien! Ondertussen wordt door de ouders gewerkt aan de teamband met pannenkoeken middagen, speeldates en teamuitjes.  Kortom een top start van dit nieuwe jaar!

M08-2

1 oktober was de derby Shinty MO8-2 tegen Phoenix MO8-3. De Phoenix meiden waren al vroeg begonnen met hun warming-up. De Shinty meiden gingen bij aankomst op het Phoenix terrein direct vliegend van start met verschillende yells. Van ‘cola fanta 7-up’ tot ‘hockey, hockey, hockey, doe je met een stokkie en het stokkie is van hout en wij winnen goud’. Alle varianten kwamen voorbij en de sfeer zat er dan ook al gelijk goed in.

Ook was dit keer de mascotte, aap, van de partij. De eerste helft was ontzettend spannend. Halverwege was de score gelijk. Na een heerlijke fruitsalade waren de meiden klaar voor de tweede helft. Toen werd al snel duidelijk dat de vitamines hadden geholpen. De Shinty meiden hebben hierdoor de Phoenix meiden in eigen huis verslagen. Als beloning verscheen een prachtige regenboog in de lucht. Daarna was het tijd voor ranja en napraten met alle meiden. Tot slot kwamen de meiden tot de conclusie dat MO8-2 wel een flitsende naam kan gebruiken. Verschillende varianten kwamen voorbij zoals de regenboog Shinties of de schitterende Shinties. Maar zo’n belangrijke beslissing gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. To be continued…


MO8-4

We gingen goed van start met overspelen en in de pizzapunt staan. Ook liepen we met elkaar op en kregen ruimte. Zo keken we bij welke goal niemand stond en probeerden we daar te scoren. Dat scoren gingen goed want we hebben gewonnen!

Liselotte, Ebba, Isa, Kee, Kaat, Quinty, Emi en Josephine


Deel op:

Zoeken

Agenda

15-12 Kerstdiner O16
16-12 Kerstdiner O14

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]