header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Accommodatie

Shinty en de herfst

Nieuws afbeelding 2-11-2022
Shinty en de herfst

Wekelijks kunnen wij genieten van de sportieve prestaties op Shinty. Daarnaast genieten we ook van onze mooi gelegen velden in een bosrijke omgeving. Naast dat dit in de herfst mooie plaatjes oplevert, brengt het ook de nodig uitdagingen met zich mee. Deze uitdagingen zitten met name in het goed bespeelbaar houden van de velden. De gemeente helpt ons hier goed bij maar gezien het feit dat er meerdere sportverenigingen aandacht nodig hebben, kunnen wij helaas niet iedere week op deze hulp rekenen. Gedurende de herfstperiode zullen wij als leden, spelers en ouders ook zelf aan de slag moeten om voor aanvang van de wedstrijden de velden schoon te krijgen.

Om dit te realiseren is, in overleg met het bestuur, besloten dat de teams die als eerste op de zaterdag- of zondagochtend op het veld staan de bladblazers gebruiken om het veld schoon te blazen. De bladblazers zullen, voorzien van voldoende brandstof, klaarstaan in de hal van het clubgebouw. Uiteraard zal de accommodatie commissie alles in het werk stellen om op vrijdagavond de velden schoon te maken zodat in het weekend enkel het nieuw gevallen blad verwijderd moet worden.

Hierbij dan ook de oproep aan alle ouders waarvan de kinderen op zaterdagmorgen, op met name veld 3 en 4 spelen, op tijd aanwezig te zijn en de velden schoon te maken. De ervaring leert dat dit met twee personen ongeveer 45 minuten tijd kost.

Alvast bedankt aan iedereen en veel mooie sportieve weekenden gewenst.

Accommodatie commissie
Deel op:

Zoeken

Agenda

15-12 Kerstdiner O16
16-12 Kerstdiner O14

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]