header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Langs de O14-Lijn

Nieuws afbeelding 4-12-2022

Ook bij de O14-lijn waren er dit weekend nog een flink aantal spannende potten!

JO14-1

Jaaaaa! JO14-1 kampioenen!!!! Het kon al niet meer misgaan, maar na een spannende en enerverende wedstrijd vandaag tegen Kampong, zijn ze terecht winter kampioen!! Na de winterstop een tandje erbij in de IDCO14!!!! Dank Wilco en Simon voor het coachen!!!!

JO14-3

Ondanks de kou hebben de jongens goed gespeeld en lekker de wedstrijd gewonnen!! Eindstand 1-2 uit bij Fletiomare.

MO14-1

Een trots en vooral gezellig team onder leiding van trainer/coach Clinton en Pieter!! Na een meer dan gezellige Sinterklaasavond, wist Shinty M014-1 met een klinkende overwinning tegen Huizen (6-3), een gedeelde 1e plaats binnen te slepen in de Subtopklasse. Daarmee heeft dit superteam clubgeschiedenis weten te schrijven door als eerste MC1 team zich te plaatsen voor IDC O14. Gefeliciteerd meiden! Met deze mooie prestatie gaan deze meiden met volle enthousiasme de zaalcompetitie starten.

MO14-2

Met een 8-1 winst vandaag tegen Soest is de MO14-2 ongeslagen winterkampioen geworden! Een superknappe prestatie! De dames, onder de bezielende leiding van David en Julius, promoveren nu naar de 1ste klasse!

MO14-3

Op deze prachtige winterdag speelde onze MO14-3 tegen de nummer 2 Schaerweijde. Een belangrijke wedstrijd om de 2e plek. Al na het 1e kwart was de stand 2-0 voor. Mooi verzorgd samenspel zorgde ervoor dat ook in het 2e, 3e en 4e kwart er werd gescoord. Achter hielden ze het goed dicht, eindstand 8-0 gewonnen. 2e plek voor de winterstop is binnen!

MO14-4

Op zaterdag 3 december stond het te gebeuren; de MO14-4 kon winterkampioen worden! Na alle 4 voorgaande wedstrijden te hebben gewonnen, hadden de meiden aan een gelijkspel tegen Hilversum voldoende voor de titel! En met recht kan er gesproken worden over een winterkampioen. Niet alleen is de thuiswedstrijd geëindigd met 3-1, de weersvoorspellingen maakten dat we nog even twijfelden of vorst in combinatie met waterveld voor afgelasting zou zorgen. De ons omringende clubs melden vroeg in de ochtend om 6.30 al dat er wedstrijden uitvielen, maar de velden bij Shinty lagen er prima bij.  Met een grote groep enthousiaste ouders zagen we Shinty met veldoverwicht toch op een ongelukkige manier op 0-1 komen. Maar in 2e kwart en 3e kwart scoorden de meiden 2 verdiende velddoelpunten. En daarna kwam de titel eigenlijk niet meer in gevaar. Nog een 3e doelpunt voor Shinty en de wedstrijd kon worden uitgespeeld! Wat een mooie prestatie en met oranje tompoezen en warme choco is het goed gevierd! Complimenten aan het team incl de coaches Sam en Reinout voor de fun en de geleverde prestaties. Jullie zijn een heel gezellig en sportief team. Op naar de zaal!

MO14-5

Iedereen van MO14-5 deed heel erg zijn best, helaas was het erg koud en hield de tegenstander van duwen en was het flink knokken maar helaas in de kou verloren. Ouders hadden top gecoacht. Op naar de zaalcompetitie!