header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Eerste helft Jeugdseizoen fijn verlopen!

Nieuws afbeelding 8-12-2022

 Wat een prachtige eerste seizoenshelft hebben onze Jeugdspelers erop zitten! We hebben van alles voorbij zien komen. Teams in de Jongste Jeugd die enorme stappen maken. Teams die een heerlijk seizoen draaien in de middenmoot van hun klasse. Teams die na een "Herfstkampioenschap” zijn gepromoveerd en teams die vlak voor de winterstop nog de mogelijkheid hebben aangegrepen om naar een (voor Shinty nieuwe) hogere klasse door te groeien! Hopelijk hebben jullie de "Langs-de-Lijnco’s” gelezen, waarin wekelijks verteld wordt wat er allemaal speelt in de verschillende Lijnen. Velen van jullie heb ik op de club natuurlijk gezien en gesproken.

 

De grootste prestatie is dat jullie als ouders, managers, coaches en spelers er elke zaterdag weer voor zorgen, dat het grootste deel van het team met heel veel plezier hun competitiewedstrijden speelt! Ons technisch kader is daarnaast ook wekelijks grote stappen aan het zetten met de spelers, door ze nog beter te begeleiden, hun ontwikkeling bij te houden en te kijken waar de behoeften liggen. Zo is er bijvoorbeeld voor spelers uit alle teams altijd de kans om eens mee te trainen met een hoger team om te kijken hoe dat gaat en of dat misschien in het nieuwe seizoen voldoende aansluit indien gewenst. 

 

Om dit alles te ondersteunen hebben we in het Technisch Hart twee extra (ervaren) professionals aangetrokken (een meer dan vorig jaar) als Technisch Coördinator (F1/F2/E6) en Technisch Coördinator Breedte (C/B/A), zodat betreffende TC minder teams onder zijn/haar hoede heeft en dus de kwaliteit van de begeleiding omhoog kan. Deze Technisch Coördinatoren komen nu lekker op gang. Daarnaast hebben we t.o.v. vorig seizoen ons streven voortgezet, dat een van de twee trainingen per week in de breedte, door een meer ervaren professional wordt gegeven, in plaatst van alleen een jeugdtrainer. Ook hier verwachten wij veel van. Al met al zijn wij zo constant aan het bijsturen en proberen we verbeterslagen te maken om het voor de jeugd nog leuker en beter te maken, zodat zij zich op alle fronten nog beter kunnen ontwikkelen in en om het veld.

 

Voor nu gaan de meesten van jullie lekker de zaal in. Een flinke (organisatorische) uitdaging met een paar versnipperde blokuren in zalen in de hele regio, maar toch de beste mogelijke manier om te overwinteren! Het Technisch Hart, de Zaal Cie en de Jeugd Cie zijn hier weer erg druk mee geweest. Hebben jullie vragen en/of opmerkingen, schroom niet je Lijncoordinator te benaderen. Voor nu wens ik jullie super veel plezier in de Zaal! Een fijne winter toegewenst en let op (!) "Houd de stick aan de bal!”

 

Gijs Bakker

HTZ Jeugd

 

 

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]