header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

7 juni Shinty Familiedag

8-4-2009

7 juni zal de sponsorcommissie de grote "Shinty familiedag" organiseren.

De dag van het welbekende familietoernooi. Alle leden, junior en senior, kunnen dan met hun “familie”teams vormen en strijden om de grote "Shinty Familiedag-trofee". Let op, de jongere senioren tot en met Heren en Dames 1 zijn hiervoor ook juist uitgenodigd! We streven naar een gezellige mix van alle leden deze dag! Gedurende dit toernooi zal er een lunch zijn en aan het einde van de dag een gezellige BBQ met muziek.

De kosten voor een kaart voor deze dag zijn : € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor de kinderen (tot 14 jaar). Hiervoor krijg je dus: een geweldige hockeydag, een lunch en BBQ met muziek! En, alsof dit nog niet genoeg is, is je kaart voor de deze dag, ook nog eens een lot voor de loterij!

Tijdens de familiedag zal er namelijk ook een grootse loterij plaatsvinden met fantastische prijzen,zoals een make-over, een rondvlucht, nieuwe hockey kleding en nog veel, veel meer. De verkoop van loten zal deze maand al van start gaan. Maak voor slechts € 2,= per lot kans op deze geweldige prijzen.

Houd dus 7 juni vrij en kom in grote getale! Meer informatie volgt via de Scoop en de Shintysite.

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]