header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Kom naar de EK jeugddag in het Wagnerstadion

18-5-2009
Van 22 tot en met 30 augustus 2009 wordt in het Wagener Stadion het Rabo EuroHockey Nations Championships Men & Women gespeeld, kortweg het Rabo EK 2009.

Op de eerste dag van het toernooi 22 augustus, zal de Shell Jeugddag plaatsvinden. Op deze Shell Jeugddag kunnen alle jeugdleden van de hockeyverenigingen (E-, D- en C-categorie) samen met hun leeftijdgenootjes heel veel hockeyen en aan fantastische spellen meedoen.

De KNHB heeft, in samenwerking met Shell, een programma samengesteld waarvoor uw jeugdleden zich kunnen inschrijven. Wedstrijden kijken en hockeyen in Shell Kids City, het kinderparadijs waar je kunt hockeyen met en tegen je vriendjes en andere leeftijdgenootjes, trucjes leert tijdens de clinics en vele andere activiteiten. Kortom één groot feest voor kinderen (door de grote belangstelling voor de Shell Jeugddag zijn wij genoodzaakt om de kinderen in te delen in groepen, die op een door ons vastgesteld tijdstip ingepland worden in Shell Kids City. Zo kan iedereen op een veilige manier hockeyen en zich uitleven).

Helden zien spelen!
Maar er wordt natuurlijk niet alleen maar gehockeyd op de Shell Jeugddag. Ook kan je deze dag hockey op topniveau gaan kijken. Kinderen kunnen de wedstrijden bekijken die in het Stadion gespeeld worden. De dames van het Nederlands Elftal spelen om 13.30 uur tegen Azerbeidzjan en de heren van het Nederlands Elftal spelen tegen Polen om 15.30 uur.

  

Verder zou het leuk zijn als de kinderen verschijnen in een oranje outfit of hun clubtenue (shirt), dit geeft een geweldige atmosfeer tijdens de wedstrijden.


Het programma van zaterdag 22 augustus:

9.15 – 10.30 uur  Shell Kids City blok I *

09.30 uur        wedstrijd dames Spanje - Schotland

10.30 – 11.30 uur  Shell Kids City blok II *

11.30 uur        wedstrijd dames Duitsland - Ierland

11.30 – 12.30 uur  Shell Kids City blok III *

12.30 – 13.30 uur  Shell Kids City blok IV *

13.30 uur        wedstrijd dames Nederland - Azerbeidzjan

15.30 uur        wedstrijd heren Nederland - Polen

17.30 uur        wedstrijd dames Engeland - Rusland

19.30 uur        wedstrijd heren Spanje – Frankrijk
* de kinderen worden vooraf ingedeeld in één van de vier blokken van Shell Kids City.

Kosten voor deelname aan Shell Jeugddag:

Prijzen voor de kinderen: € 12,50 per kind (incl. toegangskaartje en een verrassing). Prijzen voor volwassenen: gratis toegangskaartje voor 1 begeleider per 4 kinderen. Extra toegangsbewijzen voor volwassen zijn te bestellen à € 12,50.
Wij vragen u zorg te dragen voor de kinderen tijdens de Shell Jeugddag door begeleiding van 1 volwassene voor max. 4 kinderen. Parkeren: U kunt parkeren bij de RAI, hiervoor kunt u een (of meerdere) parkeerkaart(en) bestellen à € 9,00 per kaart. Vanaf deze parkeerplaats rijden er gratis pendelbussen naar het Stadion.

Inschrijven
U kunt inschrijven per team maar ook per vereniging. Inschrijving zal plaatsvinden op volgorde van binnenkomst. Het belooft een mooie dag te worden en de kaartverkoop gaat al snel, wees er dus snel bij!!! Wilt u het inschrijfformulier (zie bijlage) duidelijk en compleet invullen. Indien u met een bus komt vermeld dit dan op het aanmeldingsformulier. De volledig ingevulde inschrijfformulieren kunt u retour zenden tot uiterlijk 8 juni a.s., naar KNHB, t.a.v. Frank van Barneveld, Postbus 2654, 3430 GB Nieuwegein of per fax naar 030-7513401.

De toegangskaarten en overige informatie worden tijdig naar de contactpersoon, die u op het formulier heeft aangeven, toegezonden. Wij hopen u met zoveel mogelijk enthousiaste kinderen terug te zien op zaterdag 22 augustus in het Wagener Stadion.

Wilt u meer weten over de Rabo EuroHockey Nations Championships Men & Women kijk dan op www.rabo-ekhockey.nl

Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]