header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

Actueel Barrooster - wanneer ben jij aan de beurt?

2-11-2013 De bar kan niet draaien zonder de inzet van senioren en ouders van jeugdleden. Zij ondersteunen de barbeheerders en de barcommissie. Ook voor dit seizoen is er weer een barrooster samengesteld. Kijk dus wanneer jouw team aan de beurt is en zorg voor de barbezetting. Vele handen maken licht werk!
Kun je niet? Dan kun je uiteraard ruilen. Hieronder de regels kort op een rij:
 
  • Op de zondag verzorgen per week twee senioren teams een bardienst. Hiermee en ondersteunen ze de barbeheerder met 1 a 2 teamleden.
  •  In het weekend is er ook altijd een vaste beheerder aanwezig, naast de leden die de bardienst doen.
  • Bij niet komen opdagen voor een bardienst krijgt het betreffende team een boete van €50,-
  • De barcommissaris is niet verantwoordelijk voor het regelen van vervanging wanneer men niet kan. Vervanging dient men zelf te regelen
  • Vervanging kan geregeld worden binnen het team zelf of er kan een ‘barhuurling’ worden gebeld.
  • Van de barhuurlingen is een overzicht beschikbaar op de website. De kosten zijn € 5 per uur. Gaarne vervanging of het inzetten van een barhuurling melden bij de beheerder. (namen staan onder De club/Bardienst)
  • Wat er van je wordt verwacht tijdens een bardienst staat in de bardienst-checklist die achter de bar ligt en op website staat. Daarnaast krijg je uitleg van een van de barbeheerders.

 

Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]