header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Nieuw bij Shinty: een vertrouwenspersoon

Nieuws afbeelding 4-9-2013
Marieta Storm, voorheen secretaris van Shinty, bekleed met ingang van dit seizoen een nieuwe functie binnen de club: die van vertrouwenspersoon

Het bestuur van Shinty verzocht mij om dit seizoen als Vertrouwenspersoon op te treden. Vanuit de KNHB worden verenigingen aangespoord om te zorgen dat er iemand is in de club met wie gesproken kan worden over zaken als pesten, seksuele intimidatie etc. In dergelijke situaties is het fijn om vertrouwelijk met iemand te praten die kan meedenken over mogelijke oplossingen, of als klankbord. Ik stel mij daar graag voor beschikbaar. 

Ik heb al een lange historie bij Shinty. Als 8-jarige kwam ik hier lang geleden hockeyen, toen nog op gras. Tijdens mijn studie en eerste baantjes woonde en hockeyde ik elders, maar toen mijn oudste kind, Maud, drie jaar werd, zijn wij als gezin (mijn echtgenoot Aart Schotte, Maud en ik) naar Driebergen terug verhuisd. Maud is toen zij 6 jaar werd op hockey gegaan, waarbij ik aanvankelijk als spelbegeleider en later als coach haar team begeleidde. Via een functie in de TC jongste jeugd ben ik vervolgens van 2009 tot afgelopen juni 2013 als bestuurslid van Shinty werkzaam geweest, en ben ik dus goed bekend met de gang van zaken op deze vereniging. 

Vanuit mijn beroep als advocaat ben ik bekend met vertrouwelijkheid en geheimhouding, en met oplossing van conflicten, ook via Mediation. Mocht u/jij met een probleem zitten of een vraag hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen: [email protected] of 06-22881507.

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Sportief weekend!

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]