header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Opleidingsplan jeugd

Nieuws afbeelding 12-9-2013

Vorig seizoen is er een start gemaakt met een jaarplanning voor de jeugdtrainingen.Vanaf dit seizoen is deze voor de gehele jeugdopleiding ingevoerd. Vanaf de benjamins tot aan de A-jeugd is er nu een helder opleidingsplan geformuleerd. De trainers en coaches worden wekelijks/maandelijks hierover geïnformeerd om zo het opleidingsplan club breed te kunnen faciliteren.

 

Op deze manier wordt een brug gelegd tussen de trainer en coach om de spelers/keepers optimaal te kunnen laten ontwikkelen. Daarnaast wordt het opleidingsplan ook gebruikt tijdens de selectiedagen. Hiermee is het transparant naar de spelers en ouders waar op beoordeelt wordt tijdens de selectie.

 

Het opleidingsplan is voor elk lid gelijk; iedereen krijgt hetzelfde aangeboden. Zo geven we invulling aan het beleid van Shinty: "Shinty biedt iedereen om de hockeysport met plezier te beoefenen op zijn/haar eigen niveau waarbij de optimale ontwikkeling van de hockeyvaardigheden én de sportieve prestaties centraal staan.”

 

Met sportieve groet,

 

Michiel van der Meer

Deel op:

Reacties


Marjolein Hoogeveen

12-9-2013 @ 21:33:22 |Mooi werk Michiel!

Reageer op het nieuws