header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Combinatiefunctionaris op Shinty

Nieuws afbeelding 19-9-2013

Mijn naam is Ilse Köpping, ik ben 25 jaar, woon in Utrecht en werk sinds 2011 voor Sportteam Heuvelrug. Ik ben afgestudeerd aan MBO Sport en Bewegen in Hilversum. Ik werk als combinatiefunctionaris voor Sportteam Heuvelrug, Basisschool Dolfijn en komend hockeyseizoen ook voor D.M.H.C Shinty. 

Ik hockey zelf sinds mijn 7e op M.M.H.C. Voordaan. Daar heb ik ook heel veel verschillende jeugdteams training gegeven. Ik heb daar 6 jaar in het jeugdbestuur gezeten en op dit moment hockey ik in D2 (reserve overgangsklasse).Ik heb ontzettend veel zin om op woensdag op Shinty te komen werken. Samen met Marthe Broekman geef ik de Funkey trainingen. Ik geef daarnaast o.a. training aan MC5, ga kijken of ik FIT hockey kan opzetten voor senioren en zal ik Michiel van der Meer ondersteunen met o.a. het begeleiden van trainers, de nieuwsbrief en het algemeen jeugdbeleid op Shinty.Verder houd ik naast hockeyen ook nog van reizen, kitesurfen, skiën, fotografie, lachen, tennissen en met vrienden en vriendinnen afspreken.


 

Tot op een van de velden bij Shinty.


Met enthousiaste groet,
Ilse Kopping

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]