header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sportieve deal van Volvo Broekhuis

Nieuws afbeelding 8-10-2013
Iedere nieuw verkochte Volvo van sponsor Broekhuis Volvo betekent 1000 euro cash voor Shinty.
Broekhuis Volvo in Zeist verbindt zich voor 3 jaar aan onze club. Dit betekent voor ons ook de introductie van de succesvolle Volvo Clubbonusactie.

Sportieve deal: 1000 euro rechtstreeks in de clubkas
De landelijke importeur Volvo Cars Nederland keert een bonus van 1000 euro uit aan ons wanneer een lid of een ouder van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij Volvo dealer Broekhuis in Zeist. Voor alle duidelijkheid: deze clubbonus gaat niet ten koste van je inruil of andere extra’s, omdat het de importeur Volvo Cars Nederland is die deze bonus voor haar rekening neemt.

… of 250 euro
Ook als u bij Broekhuis in Zeist of Doorn een tweedehands auto of een ander merk auto koopt, gaat er 250 euro naar de clubkas.

Welke auto u rijdt, is natuurlijk helemaal uw keuze. Maar overweegt u een andere auto te kopen of leasen? Denk dan ook aan Volvo Broekhuis. De aankoop of lease van een auto bij een andere Volvo dealer levert helaas geen financiële bijdrage aan de club op.

De regeling is gestart in september 2013. De eerste 250 euro was al binnen een week binnen. Super toch?
Wanneer je een auto met sponsorbijdrage hebt gekocht of wanneer je vragen hebt over deze sponsordeal, neem dan contact op met
Monique van Velsen.
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]