header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Inloopspreekuur FysioFikx

Nieuws afbeelding 9-10-2013 Fysiofikx is met ingang van dit seizoen sponsor van Shinty. Tijdens het veldseizoen  biedt FysioFikx iedere dinsdagavond tussen 19.15 – 20.15 uur een gratis en vrijblijvend inloopspreekuur in de bestuurskamer. Laurens of Makz analyseert  je klachten en voorziet je direct van een behandeladvies.

Pre-game screening
Op vrijdagmiddag van 16:00 – 17:00 uur biedt FysioFikx in de praktijk de mogelijkheid aan leden om langs te komen voor een pre-game screening. Soms treden er gedurende de week lichte blessures op waardoor je niet weet of je fit genoeg bent voor de wedstrijd of je bang bent om het erger te maken. Kom dan langs bij Makz of Laurens om zeker te weten of je wel of niet kunt spelen. De praktijk zit boven de Bibliotheek aan de Hoofdstraat.

Fysiofikx en Shinty: een mooi partnership
Sprinten, stilstaan, wenden, draaien en schieten. Dat intensieve en explosieve aspect maakt het hockey zo ontzettend leuk om te doen én om naar te kijken. In de charme van het hockey schuilt meteen ook de kwetsbaarheid van de sporter die deze mooie sport beoefent. Die snelle afwisseling van het speltempo geeft een flinke belasting op knieën en enkels. Verstandig omgaan met je lichaam, goed trainen en een juiste cooling down kunnen al een hoop kwetsuren voorkomen. Maar ook dan, een ongelukkige beweging zit in een klein hoekje. Is er iets vervelender favoriete spelletje vanaf de zijlijn te moeten bekijken? Precies, het is dan zaak om weer snel en gezond op het speelveld te staan.

Wie is Fysiofikx?
Makz (1989) is recreatieve hardloper en loopt graag ‘obstacle runs’ zoals: ‘Strong Man Run en Mud Masters’. In het verleden heeft hij getennist en landelijk gehockeyd bij Hockeyclub Nijmegen. Zijn brede interesse in sport en beweging maakt hem een ideale partner in herstel. Hij is recent afgestudeerd aan Thim van der Laan te Nieuwegein. Na zijn stage bij FysioFikx heeft hij een reis gemaakt van 4 maanden door Zuid-Amerika en werkt nu bij FysioFikx als fysiotherapeut.De fysiotherapeuten van FysioFikx zijn opgeleid in het aanmeten van de gerenommeerde Herzog compressie kousen en tubes. Deze ondersteuning is welbekend in de sportwereld en daarbuiten en wordt gebruikt door diverse topsporters. Neem contact op met Makz of Laurens voor meer informatie of bezoek de website. Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]