header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Volgende scheidsrechtersexamen op 27 november!

Nieuws afbeelding 7-11-2013

De volgende ronde van de scheidsrechters cursus nieuwe stijl (e-learning) gaat van start. De KNHB verplicht alle senioren en de jeugd vanaf B-elftallen hun kaart te halen. Het bestuur van Shinty vindt het van groot belang dat iedereen dat dan ook zo spoedig mogelijk doet. Immers, als iedereen in een team zijn kaart heeft, valt het aantal fluitbeurten per speler mee: die zijn dan over het hele team te verdelen.

Je kunt je opgeven per mail op: [email protected]. Let op: inschrijving is niet vrijblijvend. Als je je nu inschrijft, dan wordt je geacht deel te nemen aan het examen van woensdag 27 november 2013.

Je kunt de cursus volgen in Internet Explorer, Chrome en Firefox. Gebruik dan wel de standaard instellingen voor een goede werking. Gebruik je een Mac, zorg dan dat je Silverlight hebt geïnstalleerd, anders werkt de cursus niet. Gebruik van de iPad is niet mogelijk.

Het examen wordt op de klassieke manier afgenomen in het clubhuis. Het examen begint om 20.00u op Shinty. Omdat we exact om 20.00u willen starten vraag ik jullie om om 19.45u aanwezig te zijn. Vergeet niet een goed schrijvende pen mee te nemen!

Omdat we een examinator van buiten laten komen willen wij zeker weten, dat je ook aanwezig zult zijn op het het examen. Graag ontvangen wij daarom jouw aanmelding per email. 

Op het mailadres van deze aanmelding ontvang je ook je inlogcodes.

Wij wensen iedereen heel veel succes met het opdoen van kennis in deze clubscheidsrechter cursus!

Vriendelijke groeten,

Marieta Storm & Cynthia Veira

Shinty Arbitrage opleidingen

[email protected]

 

 

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Sportief weekend!

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]