header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Gezocht: trainer/coach Heren 1

Nieuws afbeelding 2-3-2014
We zijn op zoek naar een trainer/coach voor Heren 1. Komend seizoen starten we in de 2e klasse met een nieuw team met een mix van jonge en geroutineerde spelers, van Shinty en extern. We zoeken een ervaren, betrokken en sociaal vaardige trainer die met veel plezier wil bouwen aan een team en de ambitie wil waarmaken om op korte termijn te groeien naar de 1e klasse. Er wordt twee keer in de week getraind.
Weet je iemand die hier interesse in kan hebben? Stel hem/haar dan op de hoogte. Wie weet scoor jij onze nieuwe trainer?
Functieomschrijving
Als trainer/coach van Heren 1 ben je in staat om het team te vormen, binden, leiden, motiveren en zowel op technisch als op tactisch niveau naar een hoger plan te tillen. Naast het coachen van de wedstrijden verzorg je tweemaal per week een training van twee uur op de club.  We zoeken een trainer coach met KNHB Hockeytrainer 3, of  HT2 en in opleiding voor HT3. Recente ervaring met 2e en 1e klasse teams is een pré.

Contact
Geïnteresseerd? Stuur je CV met motivatie vóór 30 maart 2014 naar [email protected] . Voor meer informatie kun je een mail sturen naar [email protected] of bellen met Michaela van Grinsven, 06-23531053.

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Ouder dan 30 en zin in hockey?

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]