header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Shinty zoekt nieuwe spelers voor Jongens A1 en A2 2014-2015!

Nieuws afbeelding 22-4-2014

Komend seizoen verschuift een aantal spelers van Jongens A1 vervroegd door naar Heren 1. Dat betekent dat we op zoek zijn naar een aantal nieuwe spelers voor A1 en A2. 

Voor A1 zoeken we spelers die in de 1e klasse willen spelen, en voor A2 zoeken we jongens die ambitieus zijn maar ook voor de gezelligheid hockeyen.

Speler-werft Speler

We hebben je hulp nodig. Benader je vrienden, klasgenoten, buren en familie en vertel ze hoe leuk het is om lid te zijn van de gezelligste hockeyclub van Driebergen: Shinty!
We willen structureel een brug slaan tussen A1 en Heren 1. Spelers van A1 maken volgend jaar deel uit van het Talentprogramma Heren 1.
Ook voor A2 van volgend seizoen zoeken we een aantal spelers; een mooie gelegenheid om een vriendenteam te vormen.

De spelers die we zoeken komen van clubs als Phoenix, Schaerweijde, Doorn, Maarn, Dorsteti etc. Je kent ze via je school in Zeist, Doorn of Wijk. Of gewoon uit de buurt waarin je woont. Wellicht is het zelfs een toekomstige hockeyer die voetballen zat is en nog een paar jaar een leuke teamsport wil doen.

Wat kun je doen?
Bijgevoegde mini-poster kan je ophangen op school, maar nog beter is het om de poster via email, facebook en twitter te delen, of deze persoonlijk te overhandigen. Want voor ieder nieuw lid dat zich aanmeldt via [email protected] en jouw naam opgeeft als ‘aandrager’ ontvang jij van Shinty een Bol.com waardebon van €25,- !

Ook voor de nieuwe speler hebben we een welkomstcadeautje. Er ligt een kortingsbon van € 50,- korting klaar voor een nieuwe hockeystick of hockeyshoenen bij Sport 2000 – Van den Berg.

En als het team compleet is, dan starten we met een kennismakingsbbq op de club.

Tijd voor actie. Help je club aan een sterk jongens A1 en A2.

Stuur dit bericht gerust door aan je vrienden/vriendinnen !!!

Hartelijke groet,

Ronald van Rossem
lijncoordinator

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]