header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Nieuwe trainer Dames 1!

Nieuws afbeelding 5-5-2014

Bas Strik wordt de nieuwe trainer/coach van Dames 1. Hij wordt de opvolger van Maartje Fleuren. Bas is ruim 8 jaar actief als trainer/coach bij diverse hockeyverenigingen in de regio. Hieronder vertelt Bas wat meer over zichzelf.

Introductie Bas Strik
Beste Shintyanen,


Ik ben Bas Strik woon in Utrecht en ben opgegroeid in Driebergen. Ik ben de nieuwe trainer/coach van Dames 1, de opvolger van Maartje Fleuren. In deze bijdrage stel ik mezelf graag aan jullie voor.


Ik ben nu ruim 8 jaar actief als trainer/coach bij verschillende hockeyverenigingen in de regio. Ik heb een flink aantal jaren bij "de buren over het spoor” training geven aan diverse 1e lijnjeugd-teams (o.a. JA1, MB1, JC1). Sinds dit seizoen ben ik actief als trainer/coach van Kampong MD1. De afgelopen 2 seizoenen ben ik bij Leusden Dames 1 actief geweest als assistent trainer/coach, in mijn eerste seizoen in de 1e klasse en dit seizoen in de 2e klasse (het kampioenschap lonkt!).


Ik ben een ambitieuze, enthousiaste, jonge trainer/coach die graag het heft in eigen handen neemt. Vandaar ook mij overstap naar Shinty. Ik ken de club al behoorlijk goed, daarom sprak het mij ook zeer aan toen ik werd benaderd voor de functie van trainer/coach Dames 1. Ik heb in de periode 1997-2004 met veel plezier op Shinty in de jeugd gehockeyd van JD1 tot JA1, daarna heb ik bij Kampong, Phoenix en Houten gespeeld.


Het is een mooie uitdaging voor mij om als eindverantwoordelijk van Dames 1 de weg omhoog voort te zetten die onder mijn voorgangster Maartje is gestart. Ik hoop mijn ervaringen als speler en als trainer/coach op Dames 1 over te dragen en zo een mooie basis te leggen voor de toekomst van Dames 1 op Shinty. Al met al hoop ik met Dames 1 op een mooi seizoen met vele sportieve hoogtepunten. Daarbij is jullie support op de zondagen natuurlijk zeer gewenst!


Tot langs de lijn,
Bas

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Trainingsschema senioren

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]