header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Introductie Trainer/coach Heren 1

Nieuws afbeelding 22-5-2014

Beste leden,

 

mijn naam is Dominik Batenburg, een 31-jarige Brabander die inmiddels 5 jaar in Houten woont. Komend seizoen ben ik de nieuwe trainer/coach van Heren 1 en ik wil via deze weg even mezelf voorstellen.

 

Sinds mijn zestiende ben ik verbonden aan hockey. De eerste stappen als speler en jeugdtrainer zette ik bij het kleine clubje Liberty uit Dongen, waar ik 10 jaar met plezier gespeeld heb. Vijf jaar geleden verhuisde ik wegens mijn studie naar Houten en ben ik daar begonnen als speler, toen in heren 2. Sinds ik bij HC Houten ben begonnen heb ik mij steeds meer ontwikkeld als trainer/coach en de laatste 4 jaar ben ik dan ook fulltime binnen de hockeysport werkzaam geweest. Eerst alleen op Houten waar ik de afgelopen jaren JA1, JB1, JC1 en MB1 heb getrain en gecoacht. Later heb ik ook op de Loenensche MHC en op Shinty (laatste 2 jaar) training gegeven aan diverse jeugdteams.

 

Dit seizoen ben ik gestopt met zelf hockeyen zodat ik mij ook op het seniorenhockey kon gaan richten. Dat deed ik dit jaar op Houten bij H2 (trainer/coachen), H1 (assistent-trainer) en maar ook op Shinty waar ik met veel plezier H2 training gaf. Shinty doet mij denken aan mijn oude club en voelt daarom de laatste 2 jaar vertrouwd aan.

 

Toen de vacature voor Shinty Heren 1 bekend werd gemaakt kon ik het dan ook niet laten om mezelf aan te melden als trainer/coach. Het word een jong nieuw team, waarvan ik nu al weet dat het de potentie heeft om ver te komen. Ik hoop daar natuurlijk een grote steen aan bij te dragen met mijn eigen idee├źn over hockey en teamsporten. We hebben voor het nieuwe seizoen een pittige doelstelling in de tweede klasse, maar ik ben ervan overtuigd dat we met gebundelde krachten die doelstelling kunnen behalen. Daarbij is jullie aanmoedigingen op de zondagen natuurlijk van harte welkom.

 

met sportieve groet

 

Dominik Batenburg

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Trainingsschema senioren

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]