header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Nieuwe lijn-coördinator meiden B-lijn

Nieuws afbeelding 30-5-2014

Alweer 9 jaar geleden is onze oudste dochter begonnen bij de Benjamins. Inmiddels spelen 3 van onze 4 kinderen bij Shinty in de F, D en B. Afgelopen seizoen ben ik de coach geweest van de jongste die in de 3-tallen speelt, iets wat ik bij de andere twee kinderen ook bij de 3 en 6-tallen heb gedaan. Af en toe fluit ik een wedstrijd.

En mijn eigen hockey verleden ? Die is nog uit het begin tijd van het kunstgras. Er is veel veranderd sinds die tijd. Het spel is technischer en sneller geworden. Dat maakt het interessant om naar te kijken. Dat doe ik dan ook graag op zaterdag, ook als er uit gespeeld moet worden en wij geen rij-ouder zijn.

Vanaf 1 juli neem ik een deel van de taken van Jan Hendriks over als Lijn-coördinator meisjes-B. Hij heeft mij de afgelopen 2 maanden wegwijs gemaakt. Vanaf komend seizoen kunnen jullie terecht bij mij met vragen en opmerkingen over meisje B.

Otto van der Meer

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]