header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

In Memoriam Jessica Versluis

Nieuws afbeelding 11-6-2014 Intens verdrietig zijn we als team, dat we op 17 maart ons meest trouwe teamgenootje, Jessica Versluis, onverwachts en veel te vroeg op 43 jarige leeftijd, hebben verloren.  Jessica  speelde al 14 jaar bij Shinty, als waardevolle kracht  in ons hechte team. Eerst in Dames 6, 10 en inmiddels Veteranen B. 

Hockey was belangrijk voor Jes, zowel sportief als sociaal. Haar positie was jarenlang op het middenveld. De laatste tijd verdienstelijk voorstopper. Jes was een streber met pit, een harde werker. Ze was er altijd op de training, een periode organiseerde ze trainingen en vond het belangrijk dat we ons als team committeerde. Vaak net iets te laat kwam ze dan met haar blauw-witte strandtas het veld op rennen… .

Naast hockey denken we als team met een glimlach terug aan alle mooie gezamenlijke vakanties, etentjes, goede gesprekken en weekendjes weg. Jes was altijd van de partij naast de aandacht die ze had voor haar liefdevolle gezin en hectische baan . 
We zullen haar gedrevenheid, liefdevolle, geïnteresseerde, en soms zo heerlijke naïeve persoonlijkheid zo missen. We leven intens mee met Bart, die haar zo steunde en haar lieve kinderen . 

Jes, we houden  jouw spirit vast op het veld! Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Trainingsschema senioren

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]