header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Nieuw: Heineken en Vrumona

Nieuws afbeelding 29-8-2014 Sinds deze week hebben we een nieuwe bier- en frisdrankleverancier; respectievelijk Heineken en Vrumona. Na een zware onderhandeling met zowel Bavaria/CocaCola als met Heineken/Vrumona hebben we als bestuur en barcommissie de keuze gemaakt over te stappen naar Heineken en Vrumona. 

Meer dan bier en fris 
We gaan in samenwerking met Heineken evenementen organiseren als een biertapwedstrijd. Tevens leveren Heineken en Vrumona financiƫle ondersteuning door een sponsorbijdrage waarvoor we weer mooie dingen kunnen doen vanuit de club. Naast vervanging van parasols en fietsenrekken, is er door deze kersverse sponsoren een nieuwe koeling geplaatst die veel minder energie verbruikt.

Assortiment
Heineken heeft een mooi assortiment waarvan we ook het speciaalbier Affligem gaan tappen. Als dat een succes wordt, kunnen we ook andere speciaalbieren proberen. Vrumona heeft een uitgebreid aanbod aan frisdranken met het ik kies bewust logo. Zoals diverse smaken Sourcy Vitamin Water, Crystal Clear, Holy Soda en Sisi. Met name voor de jeugd van Shinty een waardevolle toevoeging. Tevens zijn er nu kleinere flesjes Sisi te koop. Daarmee komen we tegemoet aan de vraag van een groot aantal ouders.
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]