header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

MA1 promoveert naar Topklasse!

Nieuws afbeelding 13-10-2014 Afgelopen zondag 12 oktober heeft Meiden A1 een grande finale gespeeld tegen Nieuwegein A1 om te kunnen promoveren naar de topklasse. En dat is gelukt!

De meiden zijn in de voor-competitie 2e geƫindigd en mochten daarom meedoen met de play-offs. Op zaterdag mochten ze aantreden tegen Fletiomare MA1 en winst zou betekenen dat ze Topklasse zouden spelen. In een wedstrijd met veel kansen voor Shinty stond het lang 1-0. Maar in de laatste minuten van de wedstrijd scoorde Fletiomare toch de gelijkmaker, dat betekende Shoot-outs! Deze werden met 4-3 verloren, helaas.

In de andere wedstrijd won Hilversum van Nieuwegein, ook door Shoot-outs. De verliezers mochten nog op herhaling op zondag. Kortom, MA1 moest zich binnen 18 uur weer opladen voor nog een gevecht. Ook deze wedstrijd eindigde gelijk (2-2). Wat op zaterdag niet goed verliep, hebben de meiden dat op zondag wel super gedaan, shoot-outs winnen!! En de topklasse is nu een feit.

Het publiek is weer van harte welkom bij de thuiswedstrijden waarin de meiden hun mooie spel laten zien! 

Alle speelsters, Derek en Karen gefeliciteerd met deze topprestatie!
  
MD1 en JB1 hebben ook gestreden om te promoveren naar de Topklasse. MD1 heeft een goede wedstrijd gespeeld maar helaas net verloren met 2-1 tegen Spandersbosch. Goed gedaan meiden en begeleiding!

JB1 had een lastigere wedstrijd tegen SCHC JB2. Deze mannen waren iets beter, 6-2 was de uitslag. Helaas voor onze jongens, maar desalniettemin zijn we trots op het behalen van de Play-offs. Een ervaring die niemand meer van jullie afpakt! Op naar een mooi tweede deel van het seizoen.
Deel op:

Reacties


Frederique Blaauw

13-10-2014 @ 18:08:57 |Een hele knappe prestatie van een (h)echt team dat aanvallend hockey laat zien

Reageer op het nieuws