header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Regels voor teamkleding

Nieuws afbeelding 18-11-2014

Steeds meer teams dragen teamkleding. Dat ziet er vaak strak uit. En als je er ook nog een sponsor voor weet te regelen, levert dat Shinty een leuke bijdrage op. Geld waarmee we bijvoorbeeld trainingsmaterialen kunnen financieren. Er gelden wel een paar regels voor bedrukte teamkleding op Shinty. Zo mag je kleding met Shinty logo bijvoorbeeld uitsluitend bij Sport 2000 Van den Berg bestellen.

Wil je teamkleding aanschaffen? Dan zijn er drie opties en voor elke optie geldt een regel:

1. Teamkleding met alleen de namen van de spelers uit het team:

Hier geldt - net als bij alle andere sportkleding die je koopt - dat het de voorkeur is van de sponsor commissie dat je sportkleding of attributen koopt bij Sport2000 Van den Berg aan de Traay. Van den Berg is één van onze hoofd sponsoren en betaalt de club daarvoor een substantieel bedrag. Van dit geld betalen we bijvoorbeeld onze trainers en onderhoud aan ons complex. 

2. Teamkleding met een Shinty logo:
Sport2000 Van den Berg heeft het exclusieve recht om sportkleding te leveren waarop het Shinty logo staat. Dat betekent dat geen enkele andere leverancier dan Van den Berg sportkleding met Shinty logo mag leveren. 

Kies je er toch voor om sportkleding met Shinty logo aan te schaffen en dit niet bij Van den Berg te doen, dan mag deze kleding NIET op en rond de velden van Shinty gedragen worden. Voor de teams die dit tot 17 november 2014 toch gedaan hebben, geldt coulance. 

3. Teamkleding met logo van een sponsor:
Je kunt je als team laten sponsoren. De sponsor krijgt dan via Shinty aandacht voor zijn bedrijf of organisatie. Voor deze exposure moet de sponsor een bijdrage van 125 euro per team per kledingsoort die met zijn logo en/of naam rondloopt, betalen aan Shinty.  Staan er meer sponsoren op de trui (of op de broek, of de jas) dan blijft de bijdrage 125 euro per team. Staat het logo of de bedrijfsnaam op trui én de broek dan is de verplichte bijdrage 250 euro. Komt er nog een jasje bij met logo dan is de verplichte bijdrage per team 375 euro.

Komt er ook een Shinty logo op de kleding? Dan dient deze kleding bij Sport 2000 Van den Berg gekocht te worden (zie regel 2).

Branche exclusiviteit
Shinty heeft met haar sponsoren de afspraak gemaakt dat er branche-exclusiviteit geldt. Wij gaan bijvoorbeeld een sponsor relatie aan met één slager. Dan is het niet mogelijk dat een andere slager ook sponsor wordt. Houdt hier rekening mee als je op zoek gaat naar een kledingsponsor. 

Vanaf volgend seizoen zal er bij het communiceren van de nieuwe teamindelingen een overzicht komen van sportkleding die - via Sport 2000 Van den Berg - gekocht kan worden met daarbij een bestelformulier.

Heb je vragen of opmerkingen over deze sponsorregels? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via [email protected]

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]