header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Heb jij al gestemd op Shinty Dames Jong 1?

Nieuws afbeelding 16-1-2019 Dames Jong 1 is genomineerd voor de titel Sportploeg van het jaar 2018 van de Utrechtse Heuvelrug. Om deze titel te veroveren hebben ze onze stem hard nodig! Stem daarom op onze dames via de volgende link:  https://nl.surveymonkey.com/r/sportprijzen2018

Wil je weten waarom ze zijn genomineerd? Bekijk dan het filmpje!

Iedereen met een postcode binnen de Utrechtse Heuvelrug kan stemmen tot 24 januari! Vraag je familie en vrienden dan ook om te stemmen op Shinty Dames Jong 1! Deze topprestatie van de dames vraagt om een sportieve bekroning! 

Shinty Dames Jong 1 had dit jaar vier doelstellingen: 
1. Kampioen worden in de 1e klasse 
2. Promoveren naar de Overgangsklasse 
3. Plaatsing voor het toernooi om het Landskampioenschap 
4. Landskampioen worden. 

Alle vier de doelstellingen zijn behaald en daarmee is een unieke prestatie behaald op nationaal niveau. Het is maar liefst 37 jaar geleden dat een hockeyteam uit de Utrechtse Heuvelrug het landskampioenschap veroverde.

De winnaars worden op vrijdag 1 februari 2019 bekendgemaakt op het Sportgala in De Binder in Leersum. Hier vind je meer informatie over de verkiezing van de sportprijzen.
Deel op: