header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Shinty Dames Jong 1 gekozen tot Sportploeg van jaar 2018!

Nieuws afbeelding 2-2-2019 Vrijdagavond 1 februari is Dames Jong 1 tijdens het Sportgala gekozen tot Sportploeg van het jaar 2018 van de gemeente Utrechtse Heuvelrug! Wat een mooie afsluiting van een topseizoen! Van harte gefeliciteerd!

Volgens de jury had het team vier doelstellingen voor 2018: 1. Kampioen worden in de 1e klasse 2. Promoveren naar de Overgangsklasse 3. Plaatsing voor het toernooi om het Landskampioenschap 4. Landskampioen Hockey worden. Een unieke prestatie is geleverd op Nationaal niveau. Dit jonge, enthousiaste team, bestaande uit studenten, heeft onder leiding van trainer/coach Laurens de Kruijf, trainster Eefje Stigter en manager Haike Blaauw een topseizoen achter de rug. Voor het Nederlands Kampioenschap op 24 juni waren de beste teams uitkomend in de hoogste klasse uitgenodigd. En de dames werden Nederlands kampioen door gerenommeerde clubs als Kampong, Amsterdam en Bloemendaal achter zich te laten. Het is maar liefst 37 jaar geleden dat een team van Shinty een landskampioenschap veroverde, en het is het eerste seniorenteam dat dit voor elkaar kreeg.

De feestelijke uitreiking van de sportprijzen vond plaats in cultureel centrum De Binder in Leersum. Het Sportgala werd gepresenteerd door Bas Ticheler, perschef van het Nederlands Elftal en onderneemster Anne Mulder uit Amerongen. In zes categorie├źn werden de prijzen uitgereikt door bekende persoonlijkheden uit de regio. Het Sportgala wordt jaarlijks samen met het Heuvelrug Sport Initiatief georganiseerd door het gemeentebestuur van de Utrechtse Heuvelrug. Het evenement is bedoeld om sporters en sportteams, die bijzondere prestaties hebben geleverd, in het zonnetje te zetten. De inwoners van de Utrechtse Heuvelrug spelen ook een rol in de verkiezing. Bijna 3.000 mensen hebben hun stem uitgebracht op de diverse genomineerden.Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]