header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Keepers

Keepersspullen

Nieuws afbeelding 15-8-2019

De materiaalcommissie is verantwoordelijk voor de uitleen van keepersspullen. Ieder jaar weer zijn er hierover vragen. Wij geven in dit bericht antwoorden op deze vragen. Heb jij nog een andere vraag, neem dan contact op met de materiaalcommissie via [email protected] 

Bruikleenovereenkomst
Voor de veiligheid van de keepers kan elk jeugd-/senioren-/veteranenteam een set keepersspullen in bruikleen krijgen van Shinty. Iedereen die keepersspullen van Shinty in bruikleen heeft, zal een bruikleenovereenkomst tekenen (met naam, email, telefoonnummer contactpersoon). Geen getekende overeenkomst betekent dat je geen keepersspullen krijgt (of als je ze al hebt, deze weer moet inleveren).

Let op: een veelgehoorde misvatting is, dat keepers verantwoordelijk zijn voor de maskers voor spelers. Dit is niet waar. Keepers hebben al de verantwoordelijkheid over hun eigen spullen met een waarde van €800,- - €2000,-. Verder zijn de maskers ook niet voor hen maar voor de spelers. Als keepers hun spullen lenen bij Shinty, krijgen zij dus ook geen maskers mee!

Wisselkeepers
Helaas hebben sommige (jeugd)teams geen vaste keeper. In dit geval krijgt de coach/teammanager de keepersspullen in bruikleen en is hij/zij (hoofdelijk) verantwoordelijk voor de keepersspullen, dus ook bij verlies of diefstal. De coach/teammanager dient er ook voor te zorgen dat de keepersspullen aan het einde van het jaar weer ingeleverd worden. 

Aangezien er geen vaste keeper is zullen we de keepersspullen op de gemiddelde speler van het team en het niveau van het team afstemmen. Helaas kan het hierdoor voorkomen dat de keepersspullen bij extreem grote/kleine kinderen niet passen en zij daardoor niet kunnen keepen. In die gevallen kunnen zij contact opnemen met de materiaalcommisie voor het in bruikleen krijgen van andere keepersspullen.

Vaste keepers
Vaste keepers krijgen de keepersspullen in bruikleen als zij beginnen met keepen en zijn (hoofdelijk) verantwoordelijk voor de keepersspullen, dus ook bij verlies of diefstal. De vaste keeper moet de keepersspullen inleveren als hij stopt met keepen.

Alle vaste keepers dienen hun spullen 1x per jaar te laten bekijken door de materiaalcommissie. Vooral bij jeugdkeepers is dit erg belangrijk omdat zij zowel in lengte als in niveau kunnen groeien. Het is het streven van de materiaalcommissie om op jaarlijkse basis ervoor de zorgen dat alle keepers spullen hebben, die bij zowel hun fysieke bouw als niveau waarop zij (gaan) keepen. 

Het is dus uitdrukkelijk niet de bedoeling, zonder overleg met de materiaalcommissie, onderling keepersspullen te wisselen. Hierdoor raken wij het overzicht kwijt.

Sommige vaste keepers hebben op dit moment geen getekende bruikleenovereenkomst. Zodra het seizoen begint, zullen wij met deze keepers contact opnemen. 

Als je als vaste keeper denkt (nu of gedurende het seizoen), dat er iets niet goed past of versleten is, neem dan contact op met de materiaalcommissie.

Keepersspullen jongste jeugd (E6 en E8)
Ook de uitleen van keepersspullen voor de jongste jeugd E6-/E8-teams verloopt via onze materiaalcommissie. Let op: dit is een andere set dan voor de jeugdteams.

Aangezien deze teams nog geen vaste keepers hebben, krijgen de coaches/teammanagers de keepersspullen in bruikleen en is hij/zij (hoofdelijk) verantwoordelijk voor de spullen, dus ook bij verlies of diefstal. De coach/teammanager dient de keepersspullen aan het einde van het jaar ook weer in te leveren.


De momenten waarop de keepersspullen kunnen worden uitgeleverd en opgehaald, maken we binnenkort bekend. Dit zal in ieder geval ruim voor de Spoorwegderby (week voor de eerste competitie wedstrijden) zijn.

We wensen jullie een goed keepersseizoen toe!

Met sportieve groet,
Shinty Materiaalcommissie
[email protected]

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Ares Verbunt Hockey Keepersclinic

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]