header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 16-7-2020
Beste leden, 

Het huidige seizoen mogen we samen misschien wel bestempelen als een van de meest bizarre seizoenen in de geschiedenis van Shinty. Het seizoen zit er nu weer op... Een korte terugblik: Jongens B1 werd ongeslagen kampioen en speelde Super B, Shinty kwam op tv bij Hart van Nederland, we organiseerden voor het eerst een geweldige pubquiz en er is een leuke terugkerende podcast, Studio Shinty.  

Maar natuurlijk is de meest in het oog springende gebeurtenis de corona crisis. In maart ging ook Shinty in de intelligente lockdown. De club kwam tot stilstand. Geen wedstrijden, geen trainingen. Stille zaterdagen en zondagen. Na het eerste shockeffect realiseerden wij ons dat we moesten blijven communiceren met elkaar. Zo bleven we op afstand toch met elkaar in contact. Zo werd er voor de jeugd bijvoorbeeld een hockeystick speurtocht georganiseerd, kwamen er challenges op social media voorbij. En dan noem ik nog niet eens vele andere initiatieven van trainers, coaches, betrokken ouders en anderen.

Als bestuur gingen we achter de schermen aan de slag met een herstart van de club. Eind april mochten we formeel weer open. Als eerste in de regio startte Shinty met de jongste jeugd. De blauwdruk van onze organisatie en heropening is in de gehele regio gebruikt en daar mogen wij best trots op zijn. Maar er hadden ook zeker zaken beter kunnen gaan. We handhaafden strikt en misschien had dit op sommige momenten wat milder gekund. Ja, achteraf gezien was dit misschien zo. Maar in het moment waarin wij toen leefden met vreselijk strikte controles op de club door boa’s, konden wij helaas niet anders. Nadat de club helemaal open ging, besloten we de trainingen langer door te laten lopen. Het volgend seizoen starten we ook eerder op.

Vanuit deze positie wil ik een aantal bedankjes doen: Johan van Luijn: Hij was verantwoordelijk voor de gehele corona opzet en heeft dit fantastisch gemanaged. Johan nam onlangs na 5,5 jaar bestuur afscheid als bestuurslid van Shinty. Voor zijn inzet voor Shinty heeft het bestuur besloten Johan Lid van Verdienste te maken.  

Sponsoren: Ik wil alle sponsoren bedanken. Wij kregen steun van alle sponsoren, terwijl wij eigenlijk weinig tot niets terug hebben kunnen doen het afgelopen seizoen. Ik wil vooral een woord van dank richten op al die lokale mkb’ers, die ondanks alle tegenslagen zijn blijven geloven in Shinty en ons blijven supporten. Kijk eens op de site wie dit allemaal zijn en maak gebruik van hun diensten. Want zonder hen lukt het ons niet de club overeind te houden.

De leden: Ik ervaar de saamhorigheid van alle leden als hartverwarmend. We kregen steun en hulp van alle kanten, ook wanneer we er niet om vroegen. Iedereen heeft bijgedragen aan de continuïteit van onze club. Jullie laten zien dat de club van jullie is en van niemand anders! Dank jullie wel!  

Blijf gezond en houd elkaar een beetje in de gaten.
Fijne zomer!

Xavier van den Thillart 
Voorzitter Shinty
Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Vacature Hoofd Technische Zaken Senioren

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]