header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sponsor in de spotlight: Jumbo Van Veldhuizen

26-10-2020

Jumbo Van Velthuizen is sinds dit seizoen sponsor van Shinty. We spreken Patrick en Patricia van Veldhuizen, de ondernemers sinds maart 2018 van deze winkel. Na de verbouwing begin 2020 openden ze ook de Primera in winkelcentrum De Sluis.


1. Waarom sponsoren jullie Shinty? 


Sinds dit seizoen zijn wij trotse sponsor van Shinty met een bord op veld 1 en een bord op veld 2. Als lokale Jumbo supermarkt staan we voor gezond eten en gezond leven. Sporten is een groot onderdeel hiervan. Een actieve samenwerking met de lokale hockeyvereniging past hier uitstekend bij. Dit betekent niet alleen een sponsoring met een bord op veld 1 en veld 2, maar zijn ook graag betrokken bij andere activiteiten.


2. Waarom en waarvoor moeten de leden naar jullie winkel komen? 


De vernieuwde Jumbo is ruim, licht en met een groot (lokaal) assortiment. Naast onze reguliere producten werken we veel samen met lokale aanbieders voor bijvoorbeeld bier, honing, jam, sushi. Daarnaast maken we ook veel zelf zoals pizza’s en ons eigen La Place brood. 


3. Zijn jullie zelf ook lid van de club? 


Helaas niet, we wonen in Bodegraven. 


Jumbo Van Veldhuizen

De Sluis 12

3972 CV  Driebergen-Rijsenburg

T 0343 516929

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]