header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Sportief weekend!

Nieuws afbeelding 24-9-2022

Met elk weekend ongeveer 50 wedstrijden van Shinty teams kan er wel eens een gele kaart vallen. Daarom is het heuglijk nieuws dat vorig weekend geen enkele Shinty-speler of –speelster een gele of rode kaart ontvangen heeft. Een toonbeeld van sportiviteit en respect naar tegenstanders en medespelers. Laten we met elkaar zo doorgaan en daarmee het plezier van het hockeyspel ervaren.     

Sinds vorig seizoen brengt de KNHB de administratiekosten van gele en rode kaarten in rekening aan de club; 15 euro voor een gele kaart en 50 euro voor een rode kaart (zowel voor jeugd- als seniorspelers). Dit bedrag wordt door Shinty doorbelast aan de speler of coach die de kaart kreeg. Dus ook om die reden kun je maar beter niet tegen een gele of rode kaart oplopen. 


Sportieve groet, Teun Bleijenberg

Voorzitter tuchtcommissie DMHC Shinty

 

Nb.

De tuchtcommissie zoek nog aanvulling van 1 of 2 mensen. Ben je of was je scheidsrechter en heb je affiniteit met regelgeving of –toepassing of ben je juridisch onderlegd, dan zijn we naar jou op zoek. Voor meer info klik hier. Heb je interesse of toch nog wat vragen, dan kan je mailen naar [email protected] of contact opnemen met het bestuur van Shinty (voorzitter of secretaris).  

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]