header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Maaike Hendriks Technisch Manager a.i. Jeugdopleiding

Nieuws afbeelding 30-11-2022

Het Bestuur is enorm blij om te kunnen mededelen, dat we Maaike Hendriks bereid hebben gevonden om de functie van Technisch Manager a.i. in te vullen. Maaike volgt hiermee Jurriaan Kloks op, die per 1 december vertrekt.

 

Maaike komt uit een echte Shinty-hockeyfamilie en loopt al vanaf de allerjongste jeugd op Shinty rond. Inmiddels is zij ook al jaren één van onze gediplomeerde hoofdtrainers, dit jaar Trainer/Coach van MA1 en ze speelt in Dames 1. Zij kent onze mooie club door en door en ook veel van onze jeugdspelers kent ze. Tegelijkertijd heeft zij de positieve ontwikkelingen van de afgelopen jaren van dichtbij meegemaakt en als Trainer & Coach mede vormgegeven. Er wordt momenteel veel aandacht geschonken aan de overdracht vanuit Jurriaan Kloks. Het streven is om in de loop van de 2e helft van het seizoen een structurele invulling van deze functie te bewerkstelligen.


Wij wensen Maaike enorm veel plezier en succes bij het verder uitrollen van het nieuwe technisch beleidsplan en de invulling van het Opleidingsplan van de jeugd. Maaike stelt zich graag even voor.Beste Shintianen,

 

Ondanks dat een groot deel van jullie mij "als kind van de club" al kent zal ik me toch nog even voorstellen. Ik ben Maaike Hendriks en 26 jaar. Zo’n 20 jaar geleden ben ik begonnen bij Shinty in de jongste jeugd en vervolgens heb ik alle jeugdlijnen doorlopen. Inmiddels ben ik aan mijn 9e seizoen in Dames 1 bezig. Ik speel daar samen met mijn zus Karlijn terwijl mijn broer Floris in Heren 1 speelt.

 

Ik ben nu 15 jaar actief op Shinty als trainer en coach van verschillende jeugdteams. Op dit moment ben ik trainer/coach van Shinty MA1 en trainer van JB3/JB4. Daarnaast ben ik ook een groot sport liefhebber en erg geïnteresseerd in de wetenschap achter de sport. Naast mijn TM-functie zal ik daarom de komende tijd ook mijn master Bewegingswetenschappen afronden. Voor deze studie heb ik onder andere stage gelopen en onderzoek gedaan bij hockeyclub Amsterdam en de KNVB.

 

Ik heb onwijs veel zin in deze nieuwe uitdaging, door de tijd heb ik de club steeds professioneler zien worden onder leiding van gedreven vrijwilligers en betaalde krachten. Ik kijk er naar uit om in de rol van Technisch Manager samen met de club verder te kunnen bijdragen aan de doorontwikkeling van Shinty. Ik hoop jullie snel langs de lijn (of balken) te mogen begroeten.

 

Met sportieve groet,

Maaike Hendriks

 

 

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]