header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Heren 1 zoekt assistent-trainer/coach seizoen 23/24

Nieuws afbeelding 14-5-2023 Shinty Heren 1 is op zoek naar een assistent-trainer/coach voor het hockey seizoen 2023-2024. Ben jij de persoon die het enthousiaste team en onze hoofdcoach komt versterken?

Shinty Heren 1 bestaat uit een groep enthousiaste jongens, spelend in de 2e klasse, met de ambitie om bovenin mee te doen. Naast een ambitieus elftal is het binnen en buiten het veld een team dat goede sfeer onder elkaar belangrijk vindt.

Het talentvolle team is op zoek naar een assistent coach die kan inspireren, goed kan communiceren, oog heeft voor individuele ontwikkeling en in staat is de ploeg voldoende zelfvertrouwen te geven om de ambities waar te maken.

Samen met de hoofdcoach ben jij verantwoordelijk voor de trainingen en coaching van Heren 1. Jullie begeleiden het team bij uit- en thuiswedstrijden en zetten een goede structuur op voor de instroom en opleiding van jonge spelers in de komende jaren. Onderdeel hiervan vormt de aansluiting van spelers uit de jeugd bij trainingen en wedstrijden. 

Wie ben jij?
• Een ambitieuze assistent-trainer/coach
• Je bent in houding en gedrag een voorbeeld t.a.v. sportiviteit en respect.
• Je bent effectief in het overdragen van hockeytechnieken en -tactieken
• Je weet te inspireren, uit te dagen en persoonlijke- en teamambities samen waar te maken
• Je hanteert een positieve coaching stijl

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Heb je interesse of zou je eens een informatief gesprek willen, neem dan contact op met onze coach Michiel van der Meer via 06-17038435 of [email protected].
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]