header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 19 juni 2021
Tijd T/U Team Tegen team
14:00 Thuis JF2-2 HC Rijnvliet JF1
16:20 Thuis MA5 Hockey Club Houten MA4

Keeperspullen/maskers ophalen: ma 7 of wo 9 juni

Keepers
Nieuws afbeelding

6-6 De eerste wedstrijden van de nieuwe teams zijn al weer erg snel. Helaas hebben we dit jaar erg veel wisselkeepers. Shinty leent deze teams een keepersset en maskers uit. Teams met vaste keepers die nog geen maskers hebben krijgen ook maskers in bruikleen.

Keepersclinic voor de E6- E8- en D-jeugd

Keepers
Nieuws afbeelding

18-3 Speel je in een E6-, E8- of D-team en vind je keepen ook heel leuk? Op zondag 28 maart is er van 13.00-14.15 een speciale clinic voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen!

Afhalen (jongste) jeugd keepersspullen en maskers

Keepers
Nieuws afbeelding

20-8 Binnenkort hebben de (jongste) jeugd teams hun eerste oefenwedstrijden. De teams die nog geen keepersspullen of strafcornermaskers hebben kunnen die in bruikleen krijgen van de club. Informatie hierover kunt u vinden in de bijgevoegde informatiebrieven.

Info over keeperstrainingen

Keepers

5-5 Alle keepers mogen, ongeacht op welk veld ze trainen, gebruik maken van de fietsenstalling naast het clubhuis (dus alsof je op veld 1 traint).

Ares Verbunt Keepersclinic op 20 okt voor keepers vanaf D-teams

Keepers
Nieuws afbeelding

20-9Zaterdag 20 oktober organiseert Verbunt samen met Hockeyclub Ares een keepersclinic voor alle keepers vanaf de D-teams. De clinic wordt gehouden onder begeleiding van Haloks Keepersschool, professioneel hockeytrainer Martijn Drijver en andere enthousiaste keepertrainers op de hockeyvelden van HC

Keepersmaterialen E6- en E8-teams en wisselkeepers

Keepers
Nieuws afbeelding

28-8Het seizoen gaat bijna van start! We hebben voor ieder team weer keepersspullen geselecteerd. Tassen kunnen deze week worden opgehaald op Shinty (clubhuis/materiaalhok) op de volgende momenten:  

Keepersmaterialen

Keepers
Nieuws afbeelding

1-6Het einde van het seizoen nadert weer snel. Voor de meeste (jeugd) keepers betekent dit selecties en een nieuw team volgend jaar, andere hebben besloten om te stoppen met keepen, en weer andere blijven in hun vertrouwde team keepen.

Zoeken

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]