header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Contributie

Contributie Veldhockey seizoen 2018/2019
Senioren € 320,-
Jong Senioren (18 t/m 25 jaar) € 304,-             
A t/m D-Jeugd € 295,-
E-Jeugd € 250-
F-Jeugd € 155,-
Funkey €   70,-   (geen lidmaatschap)
G-hockey € 150,-
Trimhockey € 175,-
Trimhockey+ € 193,-
Fithockey € 150,-                                       
Hockey7x7 €   50,-   per blok (exclusief training)                            

Contributie Zaalhockey seizoen 2018/2019
Senioren
                    Afhankelijk van aantal trainingen en locatie (kostendekkend)
Selectie teams Jeugd       
€ 105,-
Breedte teams Jeugd
€ 70,-
E8-tallen
€ 70,-
E6-tallen
€ 45,-

Toeslag 1e en 2e lijn teams
Voor de 1e en 2e lijn teams van de A t/m D-Jeugd geldt een opslag. De opslag bedraagt € 50,- voor 1e lijn teams en € 25,- voor 2e lijn teams. Deze opslag geldt alleen voor de veldcompetitie.

Trimhockey+
Met het lidmaatschap Trimhockey+ mag je naast het trainen op maandagavond maximaal 7x invallen bij een wedstrijd van een veteranenteam, waarvan maximaal 5x bij hetzelfde team.

Inschrijfgeld
Bij inschrijving ben je eenmalig € 30,- aan inschrijfgeld en administratiekosten verschuldigd.

Shirtregeling
Voor alle leden is één keer in de drie jaar een thuis-shirt in de contributie inbegrepen. Dit geldt niet voor Hockey7x7-, Trim- en Fithockeyers. Voor alle leden vanaf E8-jeugd (met uitzondering van Hockey7x7-, Trim-, Fit- en G-hockeyers) is één keer in de drie jaar ook een uit-shirt in de contributie inbegrepen.

Automatische incasso
De contributie wordt betaald door middel van automatische incasso. Hiervoor machtig je DMHC Shinty voor het eerste jaar voor het bedrag van de verschuldigde veldcontributie plus het inschrijfgeld en indien van toepassing voor de zaalhockeycontributie, en voor de volgende jaren alleen voor het (de) verschuldigde contributiebedrag(en). De bedoelde bedragen worden in twee gelijke delen (in de maanden september en oktober) van de opgegeven bankrekening afgeschreven. 
Indien je na 10 september bent ingeschreven als lid, dan wordt de contributie in één keer afgeschreven in oktober.

Gespreide betaling
In uitzonderingsgevallen is in overleg met de penningmeester gespreide betaling in meer dan de twee bovengenoemde termijnen mogelijk, waarbij geen extra heffingen in rekening worden gebracht. De betalingsregeling moet aan het begin van het seizoen worden aangevraagd bij de penningmeester.

Niet betalen contributie
Indien Shinty je contributie niet kan incasseren, omdat er onvoldoende saldo op je rekening staat, dan worden extra administratiekosten (€ 15,-) in rekening gebracht voor het versturen van een nota. Indien de contributie op 1 december niet is ontvangen worden spelers bovendien uitgesloten van deelname aan trainingen en wedstrijden. Royementen door Shinty als gevolg van wanbetaling worden onverwijld aan de KNHB gemeld. Hetgeen betekent dat geroyeerde leden ook daar tot royement zullen worden voorgedragen. De vordering zal worden overgedragen aan een incassobureau.

Vragen?
Heb je vragen over de contributie of het automatische incasso? Stuur een mail naar Willem de Feijter, [email protected].


 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]