header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

ABN AMRO CLUB CLINIC voor C en D Jeugd

Datum : zaterdag 15 juni 2019
Tijdstip : 15:00 - 17:00
Locatie :Veld 1
Zaterdag 15 juni komt ABN AMRO naar Shinty toe om met een aantal top hockeyspelers een spetterende hockey clinic te geven! Speel jij momenteel in de C of D jeugd op Shinty en wil jij hierbij zijn? Meld je dan snel aan! 
Wat gaat er gebeuren? 
Eén van de top co√∂rdinatoren gaat een strakke ABN AMRO clinic uitzetten. Deze clinic zal bestaan uit 8 uitdagende oefeningen op het hoofdveld. Het hele veld komt vol te staan met ABN AMRO materialen, waarbij ze flink zullen uitpakken! Van hesjes en pionnen tot een ABN AMRO opblaasboarding en een ABN AMRO panna-kooi; alles komt mee!

De clinic wordt gegeven door 3 super goede trainers die allemaal overgangsklasse of hoofdklasse spelen. Dit betekent dat de kwaliteit van begeleiding ook nog eens super goed is waardoor er in een gezellige, leuke maar toch ook geconcentreerde omgeving veel geleerd kan worden. 

Om de clinic helemaal af te maken komt er ook een (ex-)speler of (ex-)speelster uit het Nederlands team!! Hoe gaaf is dat? Tips en tricks van iemand die in het Nederlands elftal speelt. En wie weet kun je na de clinic nog wat vragen stellen, mag je misschien wel op de foto of krijg je een handtekening van hem of haar! 

Deze spetterende clinic zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni 2019 van 15.00 tot 17.00 uur op Shinty.  

Speel jij momenteel in de C of D jeugd op Shinty en wil jij hierbij zijn? Meld je dan snel aan via onderstaande link. Er zijn 100 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Want vol is vol!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdO7kiO2uzBY4RZZ0v3ZCZUUga0DcIpCs2IHMywE0zHltHTVg/viewform?usp=sf_link

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]