header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

ALV

Datum : dinsdag 7 juli 2020
Tijdstip : 20:30 - 23:00
Locatie :Bestuurskamer,Clubhuis,DMHC Shinty

Het bestuur van DMHC Shinty nodigt alle ereleden, leden van verdienste, leden, ouders van jeugdleden, leden van commissies, coaches en trainers van harte uit voor de

ALGEMENE LEDENVERGADERING op dinsdag 7 juli 2020, om 20.30u, locatie clubhuis (bij mooi weer buiten!)

LET OP: AANMELDING PER EMAIL VERPLICHT!

In verband met het Coronavirus is het noodzakelijk uiterlijk DINSDAG 30 juni 2020 je aanwezigheid door te geven via [email protected]. Zonder aanmelding kan je helaas niet deelnemen aan de ALV. Ook tijdens de ALV gelden de richtlijnen van het RIVM:

 

De belangrijkste nog even op een rijtje:

Ø  Houdt te allen tijde 1,5 meter afstand

Ø  Kom niet naar de ALV als je één van de volgende (ook milde!) symptomen vertoont: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.

Ø  Kom niet naar de ALV als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer naar buiten.

Ø  Kom niet naar de ALV als jij of iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus (COVID-19).

Ø  Check de bijgevoegde looproutes goed! Met de auto: Loop achter veld 2 en 1 langs (parallel aan de snelweg). Op de fiets: Fietsen via de Hoofdstraat, fietsingang ‘Bloemenheuvel’. Parkeren aan de zijkant van het clubhuis, aangrenzend bij Veld 1 (DUS NIET BIJ HET BALKENHOK!)

 


Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]