header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Opzeggen & Wijzigen

Lidmaatschap opzeggen 

Jeugdleden (teams F t/m A): 
Als je je lidmaatschap voor het seizoen 2022/2023 wil opzeggen, dan moet je dit uiterlijk op 30 april 2022 aan de ledenadministratie doorgeven.
Log in op de website en ga naar het tabblad 'Club'. Kies vervolgens 'Opzegformulier'.

Seniorleden: 
Als je je lidmaatschap voor het seizoen 2022/2023 wil opzeggen, dan moet je dit uiterlijk op 31 mei 2022 aan de ledenadministratie doorgeven. 
Log in op de website en ga naar het tabblad 'Club'. Kies vervolgens 'Opzegformulier'.

Je opzegging wordt per e-mail bevestigd en is daarmee definitief. 

Kosten bij opzeggen na de opzegdatum 
Bij afmeldingen die na de betreffende opzegdatum worden ontvangen, wordt conform het huishoudelijke reglement de contributie voor het gehele seizoen doorberekend en geïncasseerd.

LET OP! 
Je kunt je lidmaatschap niet mondeling opzeggen. Mondelinge opzeggingen (bijv. aan coach, teammanager of trainer) zijn niet rechtsgeldig en zullen nooit als zodanig geaccepteerd worden.Wijzigingen doorgeven
Ga je verhuizen of heb je een nieuw bankrekeningnummer? 
Vergeet dit dan niet door te geven aan de ledenadministratie van Shinty! Je kunt dit doen door een mail te sturen naar [email protected].
 
Telefoonnummer of e-mailadres wijzigen
Ieder lid kan door in te loggen op de website zijn eigen telefoonnummer(s) en e-mailadres(sen) wijzigen. Klik op 'Profiel' om je gegevens aan te passen.

Het is belangrijk dat de juiste gegevens in ons systeem staan, omdat je anders niet op tijd de juiste informatie ontvangt over afgelastingen, fluitbeurten, aankondiging voor incasso en nog veel meer.

Ben je je inloggegevens kwijt? 
Stuur dan een e-mail naar [email protected].
 
 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]