header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Lid worden?


-> -> Jongste Jeugdleden die in seizoen 2019/2020 in groep 2 zitten, kunnen nu nog niet aangemeld worden. Inschrijven voor de F1 in het seizoen 2020/2021 kan in maart en april 2020 gedaan worden. <- <-  De hockeysport staat volop in de belangstelling bij de jeugd, ook in Driebergen en omgeving. Door de grote toestroom van jeugd en de geringe capaciteit van ons sportcomplex is Shinty al sinds half november 2007 overgegaan tot een beperkte aanname voor de categorie van 6-jarigen. Voor de overige leeftijden is bij de jeugd beperkt plaats in bestaande teams.

Aanmelden Senioren / Veteranen
Senioren en Veteranen kunnen zich aanmelden als kandidaat-lid via het digitale inschrijfformulier. De TC Senioren stuurt je vervolgens een bericht of, en zo ja, in welk team je bent ingedeeld.

Aanmelden (Jongste) Jeugd seizoen 2019/2020
Jeugdleden vanaf 6 jaar (en schooljaar 2019/2020 in groep 3) kunnen tot uiterlijk 1 mei 2019 aangemeld worden via het digitale inschrijfformulier. Deze aanmelding geeft niet automatisch recht op het lidmaatschap. De genoemde leeftijdgrens is strikt en voorwaardelijk om de aanmelding in behandeling te kunnen nemen. Er is een maximum aan het aantal kinderen die we in de F1 kunnen laten instromen.
We streven ernaar om half juni de teams geformeerd te hebben. Je krijgt dan automatisch bericht of en in welk team je dochter/zoon is geplaatst.

Let op! De KNHB hanteert 1 oktober als peildatum. Mocht je dochter/zoon op 1 oktober 2019 nog geen 6 jaar zijn, maar al wel in groep 3 zitten, dan kun je je dochter/zoon wel inschrijven. Wij kunnen je dan om een bevestiging van school vragen waarin staat dat je dochter/zoon in het nieuwe schooljaar inderdaad in groep 3 geplaatst zal worden.
Het systeem geeft 30 september 2013 als uiterste geboortedatum aan. Vul deze datum gewoon in en stuur een mail naar [email protected] met de juiste geboortedatum. De geboortedatum wordt dan achter de schermen aangepast.

Puntensysteem en wachtlijst
Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen wordt een puntensysteem gehanteerd. Iedereen kan zich opgeven, maar kinderen met meer punten, hebben een grotere kans om toegelaten te worden dan kinderen met minder punten. Kinderen die nog niet aan de beurt zijn, komen op een wachtlijst te staan.

Als je dochter/zoon is ingeloot, maar je wilt op dat moment geen gebruik maken van deze toegekende plaats, dan is het mogelijk om haar/hem op de wachtlijst te laten staan. Haar/zijn aanmelding wordt vanaf dat moment wel als nieuw binnengekomen aanmelding in behandeling genomen. Dit betekent dat de opgebouwde punten vervallen en opnieuw opgebouwd moeten worden.

De volgende criteria leveren punten op:


Criteria Punten Bijzonderheden
1. Woonplaats: postcode 3971, 3972, 3984 10 Driebergen, Odijk
2. Broer, zus, ouder die al lid zijn
(max. 7 punten, geen 7 punten per gezinslid)
7 Overige familieleden
leveren geen punten op
3. Ouder die op het moment van aanmelding minimaal een
half jaar actief is in commissie/bestuur, als trainer,
coach of sponsor. Of die zich op het moment van
aanmelding voor 3 jaar committeert aan de Club van 100
5
4. Komend van een andere hockeyclub en daar actief hockeyen 3 Na overleg met club van herkomst
5. Elk jaar dat men op de wachtlijst van Shinty staat
8
6. In seizoen 2018-2019 meegedaan met Funkey bij Shinty 1
Financiƫle aspecten
Bij een bericht van toelating als lid ben je € 32,50 aan inschrijfgeld en administratiekosten verschuldigd. Met de inschrijving en toelating verplicht je je tot het eenmalig automatisch voldoen van dit bedrag, ook al maak je bij nader inzien geen gebruik van deze plaats. 

Aanmeldingsformulier
Na het invullen van het digitale formulier ontvang je het ingevulde formulier als pdf-bestand in je mailbox voor je eigen administratie. Aanmelden betekent overigens niet dat je of je dochter/zoon wordt toegelaten als lid. Dit hangt af van het aantal beschikbare plaatsen. 

Ga via deze link rechtstreeks naar het inschrijfformulier.


Proeftrainingen Jeugd 
Shinty biedt 3 weken een "niks aan, is niks betalen" garantie. We bieden potentiĆ«le nieuwe leden de mogelijkheid om 3 keer op proef te trainen om te kijken of de keuze voor hockey de juiste is. Tijdens deze proeftrainingen is de speler verantwoordelijk voor het dragen van een bitje en scheenbeschermers. Ook kunstgrasschoenen zijn belangrijk voor de veiligheid van de speler. Aanmelden voor  de proeftrainingen kan door een mail te sturen naar de [email protected]

Als je na de proeftrainingen lid wil worden, dan zien je we inschrijving via bovengenoemd inschrijfformulier graag tegemoet. 

Voor meer informatie en/of vragen over de proeftrainingen kun je een mail sturen naar de ledenadministratie: [email protected].


 

Zoeken

Agenda

28-10 TC jeugd

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]