header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Nieuw: studio Shinty!

Nieuws afbeelding

22-2 Shinty kan met recht innovatief worden genoemd. Als allereerste hockeyclub in Nederland hebben we nu namelijk onze eigen podcast: Studio Shinty! De podcast biedt een podium aan Shintianen met een hart voor de club.

Vacature Hoofd Technische Zaken Jeugd

Bestuur
Nieuws afbeelding

19-2 Het bestuur van Shinty is op zoek naar een Hoofd Technische Zaken Jeugd in verband met het aftreden van het huidige bestuurslid tijdens de ALV van juni 2020.

Barschema

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

18-2 Nu we de winter en het zaalhockeyseizoen weer bijna achter de rug hebben, begint ook het clubleven op Shinty weer tot leven te komen. Daarom vestigen we vanuit de bar commissie graag de aandacht op het nieuwe barschema (zie ook bijlage).

In memoriam: Hans Groeneveld

Bestuur
Nieuws afbeelding

15-2 Nog net geen 77 jaar oud overleed Hans op 12 februari 2020.
Hans was een echte Driebergenaar én enthousiaste Shintiaan. Geboren in Batavia keerde hij na de opstand aldaar met zijn familie noodgedwongen terug naar Nederland.

We gaan het veld weer op!

Jeugd
Nieuws afbeelding

14-2 Planning aankomende weken
 
Nu de zaalperiode afgelopen is gaan we allemaal het veld weer op.
In week 8 (week van 17-2-2020) zullen de 1 e en 2 e lijns teams, zoals gebruikelijk, weer gaan trainen. Dit schema is definitief. (Zie bijlage)

Shinty Silver Cup Supportersbus

Senioren
Nieuws afbeelding

13-2 Op vrijdag 27 maart om 20.30u speelt Shinty Heren 1 de 5e ronde van de Silver Cup in en tegen Deventer. Voor onze heren is het de eerste wedstrijd in het bekertoernooi dit seizoen. Het mooie resultaat van vorig jaar, toen het avontuur strandde in de 6e ronde, smaakt naar meer, dus aan de inzet

Stem jij ook op De Mol drankenspecialist?

Sponsoren
Nieuws afbeelding

12-2 Onze trouwe sponsor en leverancier de Mol DrankenSpecialist zit in de finale van 'Ondernemer van het jaar' op de Utrechtse Heuvelrug. Het bedrijf kan door middel van stemmen de publieksprijs winnen. Rogier de Mol, eigenaar van de Mol , is al jaren sponsor bij onze club. 

Schrijf je in voor de allereerste pubquiz van Shinty!

Evenementen
Nieuws afbeelding

9-2 Op 6 maart a.s. vindt de allereerste pubquiz in de geschiedenis van Shinty plaats! We starten om 21 uur. Een team bestaat uit 4 tot maximaal 8 personen. Deelname kost 12,50 (per team).
Wil je je inschrijven met je team? Dat werkt als volgt:

De Shinty evenementenkalender 2019-2020

Evenementen
Nieuws afbeelding

24-10 De Shinty Evenementenkalender staat vol met leuke, gezellige en sportieve activiteiten en evenementen voor iedereen die bij onze club betrokken is. Ook de komende Algemene Ledenvergaderingen zijn in het overzicht meegenomen: de komende ALV is op woensdag 27 november a.s. Natuurlijk volgt

Gezocht: Vrijwilligers!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

14-10 Zoals elke sportclub, draait ook DMHC Shinty op vrijwilligers. Ondanks het bestaande leger vrijwilligers, heeft ook DMHC Shinty er nooit genoeg. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers. 

Alcoholbeleid Shinty

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

15-9Ken je het alcoholbeleid van Shinty?

Lees hier de regels die gelden voor spelers, bezoekers en barpersoneel.
Alcoholbeleid Shinty


De regels van spelen in kwarten

Arbitrage
Nieuws afbeelding

26-8 Met ingang van dit nieuwe seizoen, gaan alle teams niet 2x 35 minuten spelen, maar in vier kwarten van 17,5 minuut. Belangrijkste argumenten hiervoor zijn de extra coachmomenten en gelegenheid om te drinken. Hoe werkt dit nu? Wat zijn de regels en tips? En hoe voorkomen we dat wedstrijden

Spelregelwijzigingen

Zaalhockey

3-12 In de zaal zijn vijf nieuwe regels voor zaalhockey van kracht. De uitleg daarvan vind je in een filmpje via onderstaande link:
https://www.youtube.com/watch?v=SHUXDRCan7E

Avontuur in Turkije

Zaalhockey
Nieuws afbeelding

13-2 Phimmada Prakas (Dames 1) en Frédérique Blaauw verruilden onlangs het groen/wit van Shinty voor het groen/wit van de Turkse club Bolu. 

Klusdag

Accommodatie
Nieuws afbeelding

13-2 Onlangs heeft er wederom een klusdag plaatsgevonden op Shinty. Waar afgelopen zomer de heren van HVL en HVC zijn komen klussen, was ditmaal een zevental heren vanuit HVB aan de beurt. Samen met een aantal dames en spontane vrijwilligers hebben we er gezamenlijk voor gezorgd dat Shinty er weer

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]