header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Update Trainingsschema!

Jeugd
Nieuws afbeelding

6-5 Trainingsschema per 10 mei 2021
 
Jeugd
Met het schrappen van de avondklok wordt er na de meivakantie weer teruggekeerd naar het oude trainingsschema van voor de winterstop. Enige verandering is dat veld 1 en 2 zijn omgedraaid.
 
Senioren

Zaterdag 8 mei: Jongste Jeugd Madness

Jeugd
Nieuws afbeelding

3-5Aanstaande zaterdag 8 mei is er weer een madness ingepland. Ditmaal voor de Jongste Jeugd. Om ze alvast voor te bereiden op volgend seizoen gaan we onderling wedstrijdjes spelen. Maar, op een ander formaat veld dan ze gewend zijn! 

Studio Shinty Aflevering 8

Evenementen
Nieuws afbeelding

1-5 WE ARE BACK! Studio Shinty laat weer van zich horen. Na een lange periode van stilte staat er weer een gloednieuwe aflevering klaar. Met niemand minder dan onze eigen Wouter Heerkens, keeper van JA1 en Nederlands B. 

Hoera: nu ook picnickbanken bij veld 3!

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

18-4Hoera: tussen veld 3 en veld 4 zijn onlangs twee prachtige picknickbanken geplaatst. Dank je wel Jan van de Boomhutbende voor het mooie ontwerp!

Planning voorjaar

Jeugd
Nieuws afbeelding

13-4 De aankomende periode komt er vanwege de meivakantie en andere vakantie dagen, voor de jeugd, als volgt uit te zien:
 
ยท Het huidige trainingsschema loopt tot en met vrijdag 23 april.

Vacature Hoofd Technische Zaken Senioren

Bestuur
Nieuws afbeelding

3-4 In verband met het voornemen om Jeroen van der Neut voor te dragen als kandidaat voor de benoeming tot voorzitter tijdens de ALV van juni 2021, is het bestuur op zoek naar een Hoofd Technische Zaken Senioren 

Keeperstraining 28 maart

Jeugd
Nieuws afbeelding

2-4 Zondag 28 maart stonden er 16 keepers in de dop te trappelen om deel te nemen aan de keeperstraining. Om te zien wat het lengteverschil was tussen de deelnemers en de demokeeper hebben we een aantal even gemeten (uitkomst: ongeveer 1 meter verschil). Daarna zijn we het veld op gegaan.

Train jij mee met De Ridder Hockey deze meivakantie?!

Jeugd
Nieuws afbeelding

29-3 De Ridder Hockey biedt deze meivakantie weer een te gek kamp aan in samenwerking met Shinty! De Ridder Hockey is al jaren een vertrouwd gezicht voor onze jeugd die lekker wil hockeyen en leren tijdens de schoolvakanties.Boek snel je kamp, lees over het hybride model + de

Opzeggen lidmaatschap jeugdleden en senioren

Lidmaatschap
Nieuws afbeelding

22-3 Als je je lidmaatschap voor seizoen 2021/2022 wilt opzeggen, dan gelden hiervoor de volgende afspraken:

Sponsor in de spotlight: SharePeople

Sponsoring
Nieuws afbeelding

26-10 SharePeople is sinds dit jaar bordsponsor. We stellen vijf vragen aan één van de oprichters van het jonge bedrijf: Cosmas Blaauw.  


1. Sinds wanneer sponsoren jullie Shinty? 

Gezocht: Vrijwilligers!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

14-10 Zoals elke sportclub, draait ook DMHC Shinty op vrijwilligers. Ondanks het bestaande leger vrijwilligers, heeft ook DMHC Shinty er nooit genoeg. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers. 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]