header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Speelschema Shinterne competitie zaterdag 28 november

Jeugd
Nieuws afbeelding

24-11 Bij deze het speelschema voor aanstaande zaterdag 28 november. Dit is  voorlopig de laatste speelronde van de Shinterne Competitie. Het thuisspelende team speelt in het thuistenue en het uitspelende team speelt in het uittenue.

Jongste jeugd speelt betaald hockey voor de voedselbank

Jongste Jeugd
Nieuws afbeelding

21-11 Vanochtend gaven Floris, Hein, Sebastian, Sven, Tijn en Valentin een cheque aan de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug. Samen met Sjoerd scoorden ze een recordbedrag van €240,03 bij elkaar! 

Grote clubactie: lever je boekjes in!

Sponsoring
Nieuws afbeelding

21-11 Zit je in de E6 of de E8 en heb je loten verkocht voor de Grote Clubactie? Lever dan graag komende woensdag, 25 november, voor of na de training je boekje in. Er staat een speciale box bij de voordeur van het clubhuis.

Hoera: Studio Shinty Aflevering 5

Evenementen
Nieuws afbeelding

20-11 In aflevering vijf van Studio Shinty praten we met Saskia Bleumink, de huidige Technisch Coördinator Opleidingen. Saskia is, na een jaar te zijn weggeweest, weer terug op het oude nest. En daar zijn we wat blij mee!
 

Planning Jeugd aankomende tijd

Jeugd
Nieuws afbeelding

18-11 Voor de aankomende tijd ziet het programma voor de jeugd er als volgt uit:
·Het reguliere trainingsschema loopt door tot en met vrijdag 27 november.
·De Shinterne Competitie kent nog twee speelrondes, namelijk zaterdag 21 november en zaterdag 28 november.

Winter Wonderland in Restaurant Groenland

Sponsoren
Nieuws afbeelding

18-11 Nu de dagen korter en kouder zijn, zijn we allemaal toe aan wat extra sfeer, gezelligheid en beleving. Daarom heeft onze trouwe sponsor Restaurant Groenland in haar binnentuin een verwarmde kas geplaatst, welke de take-away ervaring naar het volgende niveau tilt. Laat jezelf verwonderen door

Trainingsschema senioren (versie 19-11)

Bestuur
Nieuws afbeelding

17-11 Hoera: senioren starten vanaf 19 november weer met trainen in kleine groepjes! Volg de link naar het gehele bericht 
Bijgaand de laatste versie van het trainingsschema.   

Senioren starten vanaf 19 november ook weer met trainen in kleine groepjes!

Bestuur
Nieuws afbeelding

17-11 Gelet op de aankondiging van het kabinet van vanavond, kunnen we vanaf donderdag 19 november 2020 weer starten met het trainen bij de senioren in kleine groepjes.

Het scorebord werkt weer!

Sponsoring
Nieuws afbeelding

17-11Het duurde even, maar inmiddels is het scorebord weer gerepareerd. Bijzonder veel dank, Kyros Mes van Apotheek De Sluis, dat je dit mogelijk hebt gemaakt!

Blijf doortrainen deze winter met het aanbod van De Ridder Hockey!

Jeugd
Nieuws afbeelding

13-11 Na het grote succes van de Back To Hockey clinics afgelopen mei, hemelvaart & herfstvakantie op de club, heeft De Ridder Hockey besloten dit format nieuw leven in te blazen tijdens 3 zondagen en 1 zondagochtend voor de C, B, A jeugd!

Nieuwe rubriek: uit het hart

Jeugd
Nieuws afbeelding

29-10 In deze nieuwe rubriek zal om de zoveel tijd één van de leden van het Technisch Hart een kijkje in de keuken geven van onze jeugdopleiding. Aan Jurriaan Kloks de eer om deze serie af te trappen. Graag stellen we het Technisch Hart even aan u voor:

Sponsor in de spotlight: SharePeople

Sponsoring
Nieuws afbeelding

26-10 SharePeople is sinds dit jaar bordsponsor. We stellen vijf vragen aan één van de oprichters van het jonge bedrijf: Cosmas Blaauw.  


1. Sinds wanneer sponsoren jullie Shinty? 

Hoera: de ShINTERNE competitie gaat van start!

Jeugd
Nieuws afbeelding

24-10 Nu de reguliere competitie is stilgelegd vanwege corona, gaan we met ingang van volgende week starten met onze eigen ShINTERNE competitie! In deze competitie spelen onze eigen jeugd- en jongste jeugdteams tegen elkaar.

Kom je naar de Shinty? Dan vragen we je om je te registreren

Bestuur
Nieuws afbeelding

5-10 Kom je naar de club? Registreer je dan als je ouder bent dan 13 jaar. De registratie gaat in op woensdag 2 september en geldt voor alle bezoekers van Shinty (dus spelers, trainers, coaches, ouders, supporters, vrijwilligers en verder). 

Scheidsrechter examens Shinty

Arbitrage
Nieuws afbeelding

20-9 Door de Covid-19 crisis is het afnemen van de examens clubscheidsrechter (voor alle leden van B-teams en 1e lijns C teams zonder kaart) een extra uitdaging geworden. Binnen Shinty hebben we besloten om, gezien de beperkte ruime in het clubhuis, het examen af te leggen in groepen van max 15

Makelaardij van der Linden

Sponsoren
Nieuws afbeelding

20-9 Makelaardij van der Linden is al jaren een trouwe en trotse sponsor van zowel de club als het Veteranen A-team van Shinty wat in de Overgangsklasse speelt. Als vader van drie hockeyende kinderen en zelf spelend in voornoemd veteranenteam vind ik het belangrijk de club zowel financieel

Nieuwe spelregels seizoen 2020-2021

Arbitrage
Nieuws afbeelding

20-9 Er is één belangrijke wijzigingen dit seizoen en wel de groene kaart voor teambegeleider.

Coronaprotocol en taken coronagastvrouwen en -heren

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

13-9In de bijlage treffen jullie het coronaprotocol aan. In dit document wordt omschreven wat van ouders van jongste jeugd- en jeugdteams wordt verwacht op de zaterdag.

Bardiensten seizoen '20-'21: DEFINITIEVE VERSIE

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

13-9 In de bijlage treffen jullie de laatste, definitieve versie van het barschema aan. Schema’s die eerder in augustus en begin september zijn gepubliceerd komen hiermee te vervallen. Naast het schema is het coronaprotocol gepubliceerd waarin concreet wordt aangegeven wat van ouders van jongste

Nieuwe aanwinsten voor heren 1

Senioren
Nieuws afbeelding

6-9 Gelukkig! We mogen weer, de bal gaat weer rollen en wat hebben we het allemaal gemist. Uw heren 1 is reeds een aantal weken in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met een serie oefenwedstrijden en trainingen wordt het team klaargestoomd om goed voor de dag te komen in de 1e klasse D. En dat met

Gezocht: Vrijwilligers!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

14-10 Zoals elke sportclub, draait ook DMHC Shinty op vrijwilligers. Ondanks het bestaande leger vrijwilligers, heeft ook DMHC Shinty er nooit genoeg. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers. 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]