header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Train met Olympier Sander de Wijn tijdens de herfstvakantie

Jeugd

19-9 De Ridder Hockey biedt op maandag 18 & dinsdag 19 oktober dit unieke kamp aan dat volledig in het teken van de Olympische spelen zal staan!

De Grote Clubactie gaat weer van start!

Jeugd
Nieuws afbeelding

17-9

Vanaf zaterdag 18 september 2021 gaat de Grote Clubactie weer van start! Ook dit jaar doet Shinty – net als meer dan 150 andere hockeyclubs in Nederland- weer mee. Met het geld dat we bij elkaar sparen hopen we leuke nieuwe trainingsmaterialen aan te kunnen

Kom op de fiets naar de club!

Accommodatie
Nieuws afbeelding

16-9

Nu iedereen weer welkom is om te komen kijken, is het ook weer een stuk drukker op en rond de club. Ook op de parkeerplaats is dat goed te merken en zien we dat deze, vooral op zaterdag, snel vol staat. Hierdoor is het soms voor onze gasten lastig om een parkeerplekje te vinden.

Wat te doen bij hoofdletsel?

Medisch
Nieuws afbeelding

15-9

(Ernstige) hoofdblessures en hersenschuddingen komen helaas ook voor bij hockey. Wanneer je aanwezig bent, wanneer iemand dergelijk letsel oploopt, is het fijn om te weten wat je moet doen.

UPDATE: Barrooster inclusief zondagen!

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

12-9

Inmiddels is ook het barrooster voor de senioren op de zondagen bekend. In de bijlage een update van het barschema dat loopt tot de winterstop.


------

NIEUW & nu verkrijgbaar: rode uitsokken met Shintylogo!

Wedstrijdshirts
Nieuws afbeelding

8-9De wedstrijdshirts laten nog even op zich wachten, maar inmiddels zijn onze nieuwe rode uitsokken met Shintylogo verkrijgbaar bij Van den Berg Sport 2000 én in onze webshop. Voor € 14,99 zijn ze van jou!

Definitief trainingsschema 2021-2022

Jeugd
Nieuws afbeelding

25-8 Het definitieve trainingsschema is te vinden in de bijlage. 
Het schema gaat in op maandag 30 augustus en loopt tot en met zaterdag 27 november.  
 

 

(nieuwe) Sponsor in de spotlight: Navara

Sponsoren
Nieuws afbeelding

26-8 Hun logo prijkt straks op de mouw van alle nieuwe wedstrijdshirts, ze zijn de nieuwe sponsor van de Heren 1 en veld 1 heet vanaf nu ‘Navara veld 1’… Maar wat voor bedrijf is Navara eigenlijk? En waarom sponsoren ze Shinty? We onderwierpen eigenaar Arnold Kamminga aan een diepte-interview:

Vrijwilligersborrel en Sponsorborrel verplaatst

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

24-8

De Vrijwilligersborrel en de Sponsorborrel die beiden gepland waren voor begin september moeten we helaas verplaatsen. Ook hier gooien de huidige Coronamaatregelen weer roet in het eten. Van uitstel komt echt geen afstel, dus zodra het weer mogelijk is, komen we met nieuwe data!

Update Coronamaatregelen

Bestuur
Nieuws afbeelding

18-8

Helaas zijn we nog steeds niet af van alle Coronamaatregelen. Ook voor onze club betekent dat we nog met een aantal beperkingen te maken hebben zoals verplichte registratie bij bezoek aan de club, 1,5 meter afstand buiten het veld en beperkte beschikbaarheid van de ruimtes in

Van de Bestuurstafel: Steven Beekhuis

Bestuur
Nieuws afbeelding

21-8 Beste leden,


Namens het bestuur ben ik deze keer aan de beurt om, zoals onze voorzitter dat schreef in de vorige Scoop, ‘de pen ter hand te nemen’.
 

We need you! Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

9-8

Word actief voor onze club!
Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Shinty. Door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om bijna 1100 leden te laten sporten in een gezellige en veilige omgeving. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden, ouders

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]