header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Geen (jongste) Jeugdtrainingen rondom de herfstvakantie

Jeugd
Nieuws afbeelding

16-10 In verband met de start van de herfstvakantie komen alle (jongste) jeugd trainingen van vrijdag 18 oktober te vervallen.
Het clubhuis is deze dag dan ook gesloten.

Gezocht: Vrijwilligers!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

14-10 Zoals elke sportclub, draait ook DMHC Shinty op vrijwilligers. Ondanks het bestaande leger vrijwilligers, heeft ook DMHC Shinty er nooit genoeg. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers. 

Jumbo spaaractie

Jongste Jeugd
Nieuws afbeelding

14-10   Samen met Jumbo Van Veldhuizen start binnenkort een lokale spaaractie in Driebergen. Ook andere plaatselijke (sport)verenigingen doen mee. De actie heet: ClubFund . Binnenkort ontvangen alle betrokken teams meer informatie. 

Barmedewerker(s) gezocht (9 uur per week)

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

14-10 De bar in ons clubhuis is een belangrijk onderdeel van de club. De bar is de plek waar iedereen terecht kan voor een drankje, een broodje of wat borrelhappen. De bar wordt gerund door enkele vaste betaalde krachten aangevuld met wisselende vrijwillige hockeyers of ouders.

Grote Clubactie: geen verkoper aan de deur en Shinty toch steunen?

Bestuur
Nieuws afbeelding

2-10Heb je geen verkoper aan de deur  gezien en wil je Shinty toch steunen? Het is ook mogelijk om online loten te kopen. Wat moet je doen?

Grote clubactie 2019: koop nu een Superlot met je team!

Bestuur
Nieuws afbeelding

30-9Het gaat goed met de Grote Clubactie: de Happer-tapper komt steeds meer in zicht! Wist je dat je nu ook een Superlot kunt kopen met je team? Koop een lot voor €150,- en maak kans op mooie prijzen ! Wil je ook zo'n Superlot? Stuur dan een mail naar  [email protected]

Ares Verbunt Hockey Keepersclinic

Keepers
Nieuws afbeelding

29-9 Op zaterdag 19 oktober a.s. is het weer zover, de Ares Verbunt Hockey Keepersclinic!

Een leuke, leerzame clinic voor keepers van alle niveaus vanaf D-leeftijd.
Aanmelden kan via het inschrijfformulier .

Verbeter jouw hockeyskills deze herfstvakantie!

Jeugd
Nieuws afbeelding

26-9 Shinty & De Ridder Hockey slaan deze herfstvakantie wederom de handen in één!

FUNDAMENTALS (F, E6 & E8 Jeugd )

Grote Clubactie 2019: help Shinty aan de Happer-Tapper!

Bestuur
Nieuws afbeelding

20-9 Ook dit jaar doet Shinty weer mee aan de Grote Clubactie. Vanaf morgen gaan onze E8- en E6-teams op pad om loten te verkopen.  Dit jaar doet ook de D-lijn mee. We hopen dat we genoeg geld ophalen om een Happer-Tapper van Join the pipe te kunnen aanschaffen: hiermee hebben spelers en

Respect

Sportiviteit & Respect
Nieuws afbeelding

17-9 Bij de start van het seizoen 2019-2020 is aan bijna alle jeugdteams, per team een officiĆ«le blauwe RESPECT band uitgereikt. 

Alcoholbeleid Shinty

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

15-9Ken je het alcoholbeleid van Shinty?

Lees hier de regels die gelden voor spelers, bezoekers en barpersoneel.
Alcoholbeleid Shinty


Bardiensten beginnen weer

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

29-8 Nu we de vakantie en het grootste deel van de zomer achter de rug hebben, begint ook het clubleven op Shinty weer tot leven te komen. Daarom vestigen we vanuit de bar commissie graag de aandacht op het nieuwe barschema . 

Van de voorzitter: Xavier van den Thillart

Bestuur
Nieuws afbeelding

29-8 Beste leden,
Een nieuw seizoen is van start. Iedereen is binnengedruppeld van vakantie met de mooiste verhalen en impressies. Lekker uitgerust en hopelijk blessurevrij om een nieuw hockeyjaar in te gaan.

De regels van spelen in kwarten

Arbitrage
Nieuws afbeelding

26-8 Met ingang van dit nieuwe seizoen, gaan alle teams niet 2x 35 minuten spelen, maar in vier kwarten van 17,5 minuut. Belangrijkste argumenten hiervoor zijn de extra coachmomenten en gelegenheid om te drinken. Hoe werkt dit nu? Wat zijn de regels en tips? En hoe voorkomen we dat wedstrijden

Keepersspullen

Keepers
Nieuws afbeelding

15-8 De materiaalcommissie is verantwoordelijk voor de uitleen van keepersspullen. Ieder jaar weer zijn er hierover vragen. Wij geven in dit bericht antwoorden op deze vragen. Heb jij nog een andere vraag, neem dan contact op met de materiaalcommissie via [email protected] 

Zoeken

Agenda

28-10 TC jeugd

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]