header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Save the date: 3 september Vrijwilligersborrel

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

19-7
Was jij afgelopen seizoen of ben jij het komende seizoen één van de vrijwilligers van DMHC Shinty? 
Houd dan vrijdag 3 september vrij in je agenda! Op deze dag nodigen we onze vrijwilligers namelijk graag uit voor de Vrijwilligersborrel. 

Van de voorzitter: Jeroen van der Neut

Bestuur
Nieuws afbeelding

11-7 Laat ik deze eerste "Van de voorzitter” die ik schrijf maar gelijk met de deur in huis vallen: dit is de tevens de laatste. Als bestuur vinden we het van belang om jullie op frequente basis te informeren over alles wat er speelt op onze mooie vereniging. Om die reden zal vanaf de volgende keer

Concept trainingsschema 2021-2022

Jeugd
Nieuws afbeelding

5-7  
Het concept trainingsschema is af en is te vinden in de bijlage. Let wel: het is nog een concept en derhalve onder voorbehoud. Er kunnen dus nog veranderingen plaatsvinden.
Het schema gaat in op maandag 30 augustus. 
Fijne vakantie allemaal!

Even voorstellen: Arendi Speetjens-Rosseel

Bestuur
Nieuws afbeelding

27-6 Beste leden,
Na de ALV van woensdag 30 juni a.s. hoop ik te starten als bestuurslid Evenementen. Graag wil ik me aan jullie voorstellen: ik ben Arendi Speetjens-Rosseel, getrouwd met Mark en samen hebben wij twee dochters, Juliette en Charlotte.  

Kom jij knallen deze zomer met De Ridder Hockey?

Jeugd
Nieuws afbeelding

11-6 Kom jij knallen deze zomer met De Ridder Hockey? 


 *Let op wijziging programma: Kamp week van week 2 ( 26 , 27 ,28 juli) is VERPLAATST NAAR WEEK 1:Maandag 19, dinsdag 20 & woensdag 21 juli zijn de nieuwe definitieve data!

Maak kennis met de brugklastraining van Huiswerkinstituut HIP Driebergen

Sponsoring
Nieuws afbeelding

23-5 Gaat je kind na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs? Dan is het een mooi moment voor jou en je kind om kennis te maken met de brugklastraining van huiswerkinstituut HIP Driebergen. Vertrouwd worden met een nieuwe school vraagt veel van leerlingen. Tijdens de training ervaren ze dat ze

Ouder dan 30 en zin in hockey?

Senioren
Nieuws afbeelding

17-5 Shinty heeft een groot aantal fanatieke en gezellige veteranen die op zondag competitie spelen. Zowel bij de dames als bij de heren speelt het eerste (A) team op hoog niveau. Daarnaast zijn er meerdere teams die in de midden- of lagere klasse spelen. Een aantal teams is op zoek

PLANNING EN PROCEDURE TEAMINDELINGEN

Jeugd
Nieuws afbeelding

15-5 PLANNING EN PROCEDURE TEAMINDELINGEN (JONGSTE) JEUGD
Beste (ouders en verzorgers van) (Jongste) Jeugdleden,

Sponsor in de spotlight: SharePeople

Sponsoring
Nieuws afbeelding

26-10 SharePeople is sinds dit jaar bordsponsor. We stellen vijf vragen aan één van de oprichters van het jonge bedrijf: Cosmas Blaauw.  


1. Sinds wanneer sponsoren jullie Shinty? 

Gezocht: Vrijwilligers!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

14-10 Zoals elke sportclub, draait ook DMHC Shinty op vrijwilligers. Ondanks het bestaande leger vrijwilligers, heeft ook DMHC Shinty er nooit genoeg. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers. 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]