header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Ruilen van wedstrijdshirts

Wedstrijdshirts
Nieuws afbeelding

10-7 Komend weekend kunnen leden die in juni hebben aangegeven dat ze hun wedstrijdshirts willen ruilen voor een andere maat hun nieuwe shirts komen ophalen in het clubhuis. Je hebt hierover een mail ontvangen, maar voor de volledigheid de informatie op een rijtje:

MET SPOED GEZOCHT: 2 tot 3 ouders voor de zaalhockeycommissie

Bestuur
Nieuws afbeelding

5-7 We zijn met spoed op zoek naar twee tot drie enthousiaste ouders die komend (winter)seizoen de organisatie van het zaalhockey op zich willen nemen. De rol is met name organisatorisch van aard: kennis van hockey is dus NIET noodzakelijk.

Koop je kleding voor het nieuwe seizoen bij de webshop van Shinty!

Sponsoring
Nieuws afbeelding

5-7Het nieuwe seizoen lijkt nog ver weg, maar mocht je de komende tijd hockeykleding nodig hebben dan is het goed te weten dat 6% van alle verkopen op de Shinty webshop ten goede komen aan de club . Dus bestel vooral via de webshop ; da's goed voor jezelf én voor Shinty!

Competitie 2020-2021 na de zomervakantie hervat

Bestuur
Nieuws afbeelding

27-6 De competitieleiding van de KNHB heeft op basis van de versoepelingen besloten dat de competitie 2020-2021 volgens planning van start zal gaan na de zomervakantie. Dus straks eerst vakantie en daarna weer lekker aan de slag. We kijken er ontzettend naar uit!

Train jij mee met De Ridder Hockey deze zomer?!

Jeugd
Nieuws afbeelding

18-6 De Ridder Hockey biedt deze zomer drie te gekke kampen in samenwerking met Shinty De Ridder Hockey is al jaren een vertrouwd gezicht voor onze jeugd die lekker wil hockeyen en leren tijdens de schoolvakanties. Boek snel je kamp, lees over het nieuwe hybride model en profiteer van de

Procedure aanstellen van coaches, teammanagers en teambegeleiders 2020-2021

Jeugd

15-6Beste ouders,
Het aanstellen van coaches, teammanagers en teambegeleiders gebeurt door de technische commissie jeugd en de technische commissie jongste jeugd. Aanmelden kan door te mailen naar :

De Shinty evenementenkalender 2020

Evenementen
Nieuws afbeelding

28-2 De Shinty Evenementenkalender staat vol met leuke, gezellige en sportieve activiteiten en evenementen voor iedereen die bij onze club betrokken is.  Natuurlijk volgt voorafgaand aan de feesten en toernooien op onze website en Facebook pagina meer informatie over o.a. tijden,

Gezocht: Vrijwilligers!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

14-10 Zoals elke sportclub, draait ook DMHC Shinty op vrijwilligers. Ondanks het bestaande leger vrijwilligers, heeft ook DMHC Shinty er nooit genoeg. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers. 

Alcoholbeleid Shinty

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

15-9Ken je het alcoholbeleid van Shinty?

Lees hier de regels die gelden voor spelers, bezoekers en barpersoneel.
Alcoholbeleid Shinty


De regels van spelen in kwarten

Arbitrage
Nieuws afbeelding

26-8 Met ingang van dit nieuwe seizoen, gaan alle teams niet 2x 35 minuten spelen, maar in vier kwarten van 17,5 minuut. Belangrijkste argumenten hiervoor zijn de extra coachmomenten en gelegenheid om te drinken. Hoe werkt dit nu? Wat zijn de regels en tips? En hoe voorkomen we dat wedstrijden

Spelregelwijzigingen

Zaalhockey

3-12 In de zaal zijn vijf nieuwe regels voor zaalhockey van kracht. De uitleg daarvan vind je in een filmpje via onderstaande link:
https://www.youtube.com/watch?v=SHUXDRCan7E

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]