header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Zaalschema November

Jeugd
Nieuws afbeelding

13-11 Bijgaand treffen jullie het zaalschema voor de maand november . Dit schema gaat in vanaf maandag 4 november aanstaande.

Heren 1 is op zoek!

Senioren

5-11 Shinty H1 zoekt een enthousiaste vrijwilliger (jong of oud) die om de twee weken de wedstrijden van H1 wil filmen. Enige ervaring is handig maar niet nodig. GeĆÆnteresseerden kunnen contact opnemen met Jan Hendriks (0641136470)

Shinty is een bondsscheidsrechter rijker: Saskia van Dort

Arbitrage
Nieuws afbeelding

3-11 Op zondag 27 oktober heeft Saskia van Dort van Shinty de status van bondsscheidsrechter bereikt. Dit is een geweldige prestatie, waarop zij zelf en ook Shinty trots mag zijn. 

Spaaractie Jumbo van Veldhuizen

Jongste Jeugd
Nieuws afbeelding

3-11 Samen met Jumbo van Veldhuizen gaan we vanaf 16 november a.s. een unieke spaaractie opzetten: Clubfund. Met deze actie steunen we onze clubkas.

Wat gaan we doen:

De Shinty evenementenkalender 2019-2020

Evenementen
Nieuws afbeelding

24-10 De Shinty Evenementenkalender staat vol met leuke, gezellige en sportieve activiteiten en evenementen voor iedereen die bij onze club betrokken is. Ook de komende Algemene Ledenvergaderingen zijn in het overzicht meegenomen: de komende ALV is op woensdag 27 november a.s. Natuurlijk volgt

Gezocht: Vrijwilligers!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

14-10 Zoals elke sportclub, draait ook DMHC Shinty op vrijwilligers. Ondanks het bestaande leger vrijwilligers, heeft ook DMHC Shinty er nooit genoeg. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers. 

Grote Clubactie: geen verkoper aan de deur en Shinty toch steunen?

Bestuur
Nieuws afbeelding

2-10Heb je geen verkoper aan de deur  gezien en wil je Shinty toch steunen? Het is ook mogelijk om online loten te kopen. Wat moet je doen?

Grote clubactie 2019: koop nu een Superlot met je team!

Bestuur
Nieuws afbeelding

30-9Het gaat goed met de Grote Clubactie: de Happer-tapper komt steeds meer in zicht! Wist je dat je nu ook een Superlot kunt kopen met je team? Koop een lot voor €150,- en maak kans op mooie prijzen ! Wil je ook zo'n Superlot? Stuur dan een mail naar  [email protected]

Ares Verbunt Hockey Keepersclinic

Keepers
Nieuws afbeelding

29-9 Op zaterdag 19 oktober a.s. is het weer zover, de Ares Verbunt Hockey Keepersclinic!

Een leuke, leerzame clinic voor keepers van alle niveaus vanaf D-leeftijd.
Aanmelden kan via het inschrijfformulier .

Respect

Sportiviteit & Respect
Nieuws afbeelding

17-9 Bij de start van het seizoen 2019-2020 is aan bijna alle jeugdteams, per team een officiĆ«le blauwe RESPECT band uitgereikt. 

Alcoholbeleid Shinty

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

15-9Ken je het alcoholbeleid van Shinty?

Lees hier de regels die gelden voor spelers, bezoekers en barpersoneel.
Alcoholbeleid Shinty


Bardiensten beginnen weer

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

29-8 Nu we de vakantie en het grootste deel van de zomer achter de rug hebben, begint ook het clubleven op Shinty weer tot leven te komen. Daarom vestigen we vanuit de bar commissie graag de aandacht op het nieuwe barschema . 

De regels van spelen in kwarten

Arbitrage
Nieuws afbeelding

26-8 Met ingang van dit nieuwe seizoen, gaan alle teams niet 2x 35 minuten spelen, maar in vier kwarten van 17,5 minuut. Belangrijkste argumenten hiervoor zijn de extra coachmomenten en gelegenheid om te drinken. Hoe werkt dit nu? Wat zijn de regels en tips? En hoe voorkomen we dat wedstrijden

Keepersspullen

Keepers
Nieuws afbeelding

15-8 De materiaalcommissie is verantwoordelijk voor de uitleen van keepersspullen. Ieder jaar weer zijn er hierover vragen. Wij geven in dit bericht antwoorden op deze vragen. Heb jij nog een andere vraag, neem dan contact op met de materiaalcommissie via [email protected] 

Zoeken

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]