header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 19 juni 2021
Tijd T/U Team Tegen team
14:00 Thuis JF2-2 HC Rijnvliet JF1
16:20 Thuis MA5 Hockey Club Houten MA4

Nieuwe technische staf Shinty Heren 1 en Dames 1

Bestuur
Nieuws afbeelding

17-6 Voor het seizoen 2021-2022 heeft het bestuur van Shinty nieuwe trainer/coaches voor zowel Heren 1 als Dames 1 aangesteld.

Woensdag 30 juni ALGEMENE LEDEN VERGADERING

Bestuur
Nieuws afbeelding

13-6 Het bestuur nodigt alle ereleden, leden van verdienste, leden, ouders van jeugdleden en leden van commissies van harte uit voor de Algemene Leden Vergadering op woensdag 30 juni 2021 om 20.30 uur.

ZOMER INSTUIFTRAINING SENIOREN OP WOENSDAG

Senioren
Nieuws afbeelding

13-6 Het huidige trainingsschema loopt tot en met vrijdag 18 juni a.s. Daarna breekt de "zomerstop” aan voor de senioren (hoewel er op 20 en 27 juni nog wel de mogelijkheid is om wedstrijden te spelen).

Kom jij knallen deze zomer met De Ridder Hockey?

Jeugd
Nieuws afbeelding

11-6 Kom jij knallen deze zomer met De Ridder Hockey? 


 *Let op wijziging programma: Kamp week van week 2 ( 26 , 27 ,28 juli) is VERPLAATST NAAR WEEK 1:Maandag 19, dinsdag 20 & woensdag 21 juli zijn de nieuwe definitieve data!

MINI-COMPETITIE GAAT VAN START: check het wedstrijdschema!

Jeugd
Nieuws afbeelding

10-6 12 JUNI – 19 JUNI - 26 JUNI
Prachtig nieuws dat we tegen het einde aanlopen van de Corona-maatregelen en de KNHB in staat is geweest een Mini-competitie te organiseren voor het einde van dit seizoen!

Corona-update: de huidige regels voor teams en op de club

Bestuur
Nieuws afbeelding

9-6 Met ingang van 5 juni jl. heeft het kabinet stap 3 van het openingsplan gezet. Concreet betekent dit voor Shinty het volgende: Hockeyers vanaf 18 jaar mogen samen sporten in een groep van maximaal 50 personen. Tijdens het sporten hoeven zij onderling geen 1,5 meter afstand te

UPDATE Trainingsschema 31 mei-25 juni

Jeugd
Nieuws afbeelding

8-6 UPDATE JEUGD
Omdat de mini-competitie van de KNHB tot en met 26 juni loopt is besloten het huidige trainingsschema met een week te verlengen. Het huidige schema loopt nu tot en met vrijdag 25 juni.

Teamindelingen bekend!

TC, Hockey Technische Commissie
Nieuws afbeelding

30-5 BEKENDMAKING NIEUWE TEAMS 2021-2022
Alle jeugdteams voor het komende seizoen zijn inmiddels gepubliceerd op de website van DMHC Shinty. In verband met de AVG (privacy-)wetgeving kunnen jullie de indeling alleen bekijken door in te loggen op de site met lidnummer en wachtwoord. De

Gezocht!

Bestuur
Nieuws afbeelding

29-5 Heb je een groot hart voor Shinty en wil je graag iets bijdragen aan de club?Check dan de drie nieuwe vacatures die zijn toegevoegd aan de site. We zijn op zoek naar: Een bestuurslid evenementen Een bestuurslid bar & accommodatie Een lid voor de Tucht Commissie Meer weten?

Maak kennis met de brugklastraining van Huiswerkinstituut HIP Driebergen

Sponsoring
Nieuws afbeelding

23-5 Gaat je kind na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs? Dan is het een mooi moment voor jou en je kind om kennis te maken met de brugklastraining van huiswerkinstituut HIP Driebergen. Vertrouwd worden met een nieuwe school vraagt veel van leerlingen. Tijdens de training ervaren ze dat ze

Indeling trainers/coaches Jeugd 2021-2022

Jeugd
Nieuws afbeelding

20-5 De indeling van trainer/coaches voor de Jeugd zijn voor een groot gedeelte bekend. Je vind ze achter de inlog op de website.
Ga naar de website en log in. Klik vervolgens op Club -> Documenten -> Jeugddocumenten (TM) -> Trainer/coach jeugd 2021-2022.

Menno Letema stopt als bestuurslid BEA

Bestuur
Nieuws afbeelding

19-5 Tijdens de laatste bestuursvergadering heeft Menno Letema aangegeven dat hij bij de ALV in juni zal stoppen als bestuurslid Barbeheer, Evenementen & Accommodatie (BEA). Dit vanwege toenemende drukte - zowel privé als zakelijk- waardoor hij onvoldoende tijd heeft om zijn functie als

Ouder dan 30 en zin in hockey?

Senioren
Nieuws afbeelding

17-5 Shinty heeft een groot aantal fanatieke en gezellige veteranen die op zondag competitie spelen. Zowel bij de dames als bij de heren speelt het eerste (A) team op hoog niveau. Daarnaast zijn er meerdere teams die in de midden- of lagere klasse spelen. Een aantal teams is op zoek

"Corona Loyaliteit Vergoeding" voor senioren die seizoen '21-'22 lid blijven!

Bestuur
Nieuws afbeelding

17-5 Onze senioren zijn dit seizoen hard geraakt door de coronamaatregelen. Trainingen en wedstrijden waren - anders dan voor onze jeugdleden- nagenoeg onmogelijk. Daarom willen als bestuur graag een gebaar maken naar de senioren in de vorm van een Corona Loyaliteit Vergoeding. De regeling werkt als

Even voorstellen: Steven Beekhuis

Bestuur
Nieuws afbeelding

16-5 Beste leden,
Binnenkort hoop ik tijdens de ALV gekozen te worden tot HTZ senioren in het bestuur van Shinty. Ik zal de portefeuille overnemen van Jeroen van der Neut. 

PLANNING EN PROCEDURE TEAMINDELINGEN

Jeugd
Nieuws afbeelding

15-5 PLANNING EN PROCEDURE TEAMINDELINGEN (JONGSTE) JEUGD
Beste (ouders en verzorgers van) (Jongste) Jeugdleden,

Studio Shinty Aflevering 8

Evenementen
Nieuws afbeelding

1-5 WE ARE BACK! Studio Shinty laat weer van zich horen. Na een lange periode van stilte staat er weer een gloednieuwe aflevering klaar. Met niemand minder dan onze eigen Wouter Heerkens, keeper van JA1 en Nederlands B. 

Planning voorjaar

Jeugd
Nieuws afbeelding

13-4 De aankomende periode komt er vanwege de meivakantie en andere vakantie dagen, voor de jeugd, als volgt uit te zien:
 
· Het huidige trainingsschema loopt tot en met vrijdag 23 april.

Sponsor in de spotlight: SharePeople

Sponsoring
Nieuws afbeelding

26-10 SharePeople is sinds dit jaar bordsponsor. We stellen vijf vragen aan één van de oprichters van het jonge bedrijf: Cosmas Blaauw.  


1. Sinds wanneer sponsoren jullie Shinty? 

Gezocht: Vrijwilligers!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

14-10 Zoals elke sportclub, draait ook DMHC Shinty op vrijwilligers. Ondanks het bestaande leger vrijwilligers, heeft ook DMHC Shinty er nooit genoeg. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers. 

Zoeken

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]