header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Loopscholing en coördinatie trainingen voor D-jeugd

Jeugd
Nieuws afbeelding

5-3
De afgelopen winter hebben we al een keer proef gedraaid met een looptraining voor de D-jeugd. We willen dit een vervolg geven over een iets langer periode. Daarom starten we vanaf donderdag 11 maart met een blok looptrainingen voor 3 weken. Ook willen we hierbij meer kinderen

Belangrijke aandachtspunten bij de start van de Shinterne wedstrijden van komende zaterdag

Bestuur
Nieuws afbeelding

4-3 Komende zaterdag starten de Shinterne wedstrijden voor de Jeugd en de Jongste Jeugd. Ontzettend fijn dat we ondanks de beperkingen toch lekker kunnen hockeyen. Wel graag jullie aandacht voor de volgende maatregelen die nog steeds gelden: Toeschouwers zijn niet toegestaan. Alleen

Nieuwe workshops voor trainers (jongste) jeugd

Trainer & Coach
Nieuws afbeelding

4-3 Deze maand zijn er nog een 2 tal nieuwe workshops die je als trainer van de (jongste) jeugd kunt volgen. Bekijk hieronder goed welke workshop voor jou geschikt is en geef je op via de betreffende link. Alle workshops worden online gegeven. 
- - - - - - 

Hervatting Shinterne Wedstrijden

Jeugd
Nieuws afbeelding

3-3 De Shinterne wedstrijden gaan weer beginnen! De aankomende tijd staan de zaterdagen weer vol met onderlinge wedstrijden op de Shinty velden!

Senioren training: meer mogelijkheden vanaf 3 maart a.s.

Senioren
Nieuws afbeelding

24-2 Vorige week zijn we gestart met de Senioren Carrousel Training, en wat was het gaaf om weer zoveel blije senioren hockeyers op het veld te zien! Uiteraard werkte het weer ook enorm mee.

De 2e seizoenshelft staat weer op het punt van beginnen!

Jeugd

24-2 Trainingsschema
Nu het winterprogramma ten einde is zal maandag 1 maart een nieuwe periode aanbreken: het begin van de 2e seizoenshelft. Dat betekent dat we teruggaan naar het oude, reguliere schema wat ook actief was tijdens de maanden september, oktober en november. LET OP: door de

Senioren carrouseltrainingen van start!

Senioren
Nieuws afbeelding

15-2 Hoe langer de lockdown duurt, hoe meer we terug verlangen naar lekker hockeyen! Dat geldt zeker voor de senioren – die al sinds oktober geen competitiewedstrijden meer hebben gespeeld en sinds die tijd – door alle beperkende maatregelen – slechts beperkt hebben kunnen trainen.

Studio Shinty Aflevering 7

Evenementen
Nieuws afbeelding

8-2  Veel sneeuw, veel inhoud en veel antwoorden deze podcast. Hockey.nl kwam langs, langlaufers kwamen langs en Jeroen van der Neut kwam langs.

Sponsor in de spotlight: SharePeople

Sponsoring
Nieuws afbeelding

26-10 SharePeople is sinds dit jaar bordsponsor. We stellen vijf vragen aan één van de oprichters van het jonge bedrijf: Cosmas Blaauw.  


1. Sinds wanneer sponsoren jullie Shinty? 

Studio Shinty aflevering 3

Jeugd
Nieuws afbeelding

26-4 In deze aflevering is onze bondsscheidssrechter Saskia van Dort te gast. We hebben het met haar onder andere over haar ervaringen als (bonds)scheidsrechter, haar kijk op de hedendaagse regelgeving, en haar ambities.
Veel luisterplezier gewenst.

Gezocht: Vrijwilligers!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

14-10 Zoals elke sportclub, draait ook DMHC Shinty op vrijwilligers. Ondanks het bestaande leger vrijwilligers, heeft ook DMHC Shinty er nooit genoeg. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers.