header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

De Ridder Hockey Fundamentals kamp 15 & 16 augustus

Jeugd
Nieuws afbeelding

26-7 De ideale start van jouw nieuwe hockeyseizoen!
De Ridder Hockey biedt aan het eind van de zomervakantie het tweede te gekke kamp aan van deze zomer. 
Start je hockeyseizoen goed en geef je hockeyskills die extra boost!

Concept Trainingsschema seizoen 2022/2023

HOZ,Hockey Organisatorische Zaken

1-7Nu het hockeyseizoen ten einde is, gaan we rustig aan kijken naar volgend seizoen. In de bijlage vind je het voorlopige trainingsschema vanaf 29 augustus voor 2022/2023. Dit is een conceptversie en kan dus nog wijzigen.

Even voorstellen – Joris Frederix

Bestuur
Nieuws afbeelding

15-6 Na een loopbaan als voetballer zag ik op mijn 18e het licht en startte mijn hockey carrière in een studenten hockeyteam bij (destijds) EMHC: Joepie-de-Scoopie. Daar werd toen nog regelmatig ouderwets op gras gehockeyd. Na mijn studententijd verhuisde ik naar Amsterdam en speelde ik enkele

Nieuwe penningmeester vanaf november 2022

Bestuur
Nieuws afbeelding

15-6Beste leden,

Zoals al eerder gecommuniceerd, zal onze penningmeester Willem de Feijter gaan stoppen met zijn bestuurswerkzaamheden. Om die reden is eerder dit jaar een vacature geplaatst voor de rol van penningmeester. 

Planning Jeugdhockey Periode 5 - Teamindelingen 2022/2023 - Teamafspraken - Zomervakantie

Jeugd
Nieuws afbeelding

12-5 Leuk om jullie weer te mogen vertellen hoe het einde van het seizoen en de opstart van het nieuwe seizoen eruit komt te zien! We zitten middenin de spannende en leuke ontknoping van de competitie en we zijn ook al een beetje op weg naar nieuwe teams!


Periode 5

Belangrijke data Jeugd

Jeugd
Nieuws afbeelding

13-4

Nu we langzaam richting het einde van het seizoen gaan en er weer flink wat feestdagen en vakanties voor de deur staan, hebben we voor de Jeugd een overzicht gemaakt met een aantal handige data voor in de familieagenda.

Zoeken

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]