header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Regels Zaalhockey

Zaalhockey
Nieuws afbeelding

9-12 Hierbij weer het jaarlijkse Shinty zaalhockeyregelboekje, met de belangrijkste regels in een notendop. Lees ze goed, dan weet je wat wel en niet mag. 

Maaike Hendriks Technisch Manager a.i. Jeugdopleiding

Jeugd
Nieuws afbeelding

30-11 Het Bestuur is enorm blij om te kunnen mededelen, dat we Maaike Hendriks bereid hebben gevonden om de functie van Technisch Manager a.i. in te vullen. Maaike volgt hiermee Jurriaan Kloks op, die per 1 december vertrekt.
 

Clubhuis gesloten vanaf 5 december

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

28-11Vanaf maandag 5 december zijn het clubhuis en bar gesloten vanwege de start van het zaalseizoen. Voorafgaand aan de start van het tweede deel van de veldcompetitie, begin maart 2023, zijn het clubhuis en de bar weer open. 

Save the NEW date: nieuwe datum Lustrumfeest Vrijdag 31 maart 2023

Lustrum
Nieuws afbeelding

21-11Vanwege een mogelijke speelronde van Dames 1 in de Silvercup, wordt het Lustrumfeest één week verplaatst. Dit te gekke apr├Ęs-ski feest zal nu plaatsvinden op vrijdag 31 maart 2023. Meer info volgt later, maar zorg er voor dat je deze datum vrijhoudt, want hier wil je bij zijn!

Vacature Hoofd Technische Zaken Jeugd

Bestuur
Nieuws afbeelding

19-11 Het bestuur van Shinty is op zoek naar een Hoofd Technische Zaken Jeugd in verband met het aftreden van het huidige bestuurslid tijdens de ALV van juni 2023.  
 

Vacature Bestuurslid Hoofd Communicatie & Secretaris

Bestuur
Nieuws afbeelding

17-11 Het bestuur van Shinty is op zoek naar een bestuurslid Hoofd Communicatie & Secretaris in verband met het aftreden van het huidige bestuurslid tijdens de ALV van juni 2023. 
 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]