header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsor worden?

Sinds 1961 is Shinty een begrip in Driebergen! Met ruim 1100 leden is het een van de grootste sportverenigingen van de Utrechtse Heuvelrug. Wekelijks spelen er 50 jeugdteams, een G-hockeyteam, een groep van 40 Funkey-hockeyers, 7 (jong) seniorenteams, 7 veteranenteams, twee Trimhockeygroepen en een Fithockeygroep op onze velden. Shinty is een club voor iedereen! 

Onze ambitie is om de club steeds verder te professionaliseren, maar met behoud natuurlijk van de sportieve resultaten en de gezellige sfeer. Om deze ambitie te kunnen realiseren, kunnen we al jarenlang rekenen op onze grote club trouwe Sponsoren! Heel veel dank daarvoor! De financiĆ«le steun van sponsoren is voor ons van groot belang om ieder jaar opnieuw de begroting rond te krijgen en zo de mogelijkheid te kunnen blijven bieden - aan jong en oud- om op onze fantastische club te kunnen hockeyen!

De Sponsormogelijkheden 
Je kunt ons op verschillende manieren sponsoren. Als hoofdsponsor, kledingsponsor of door middel van een reclamebord aan de rand van 1 van onze velden. 

Shinty biedt je de mogelijkheid om een bord met jouw logo en bedrijfsnaam aan de rand van één van onze velden op te hangen. In onderstaande tabel zie je wat hiervan de kosten zijn en wat je daarvoor terugkrijgt. 

 Veld 1  Veld 2 & Veld 3  Veld 4 (oefenveld)
 Prijs  € 750,- per jaar  € 500,- per jaar  € 500,- per jaar
 Contractduur  2 jaar (seizoenen)  2 jaar (seizoenen)  2 jaar (seizoenen)

Je krijgt hiervoor terug:
- Zichtbaarheid van uw bedrijf bij onze 1100 leden
- Online communicatie
- 2 x per jaar deelname een ons SponsorEvent
- Actieve exposure bij evenementen
- Sponsor in de Spotlight (in onze nieuwsbrief Scoop, website en app)
- Vermelding in de Shinty App
- Eventueel een aanbieding doen aan de leden
- Banner op onze Shinty website

Exclusiviteit:
- De hoofdsponsors krijgen volledige exclusiviteit, met uitzondering van de branche horeca. 
- De overige sponsors krijgen geen exclusiviteit. 

Businessclub
Als officieel sponsor van Shinty ben je automatisch lid van de Businessclub! De Businessclub bestaat uit ruim 30 enthousiaste, betrokken, Driebergse ondernemers. De achtergond varieert van horeca tot zakelijke dienstverlening, van grootbank tot sportzaak. Ze dragen de club een warm hart toe en voelen zich verbonden met Shinty. 

Interesse?
Enthousiast geworden? Neem dan contact op met [email protected]. Wij gaan graag met je in gesprek!
 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]