header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom

Hartelijk welkom bij Driebergse Mixed Hockey Club Shinty! 

Een gezellige familieclub met ca. 1.000 leden, waarvan ongeveer 800 jeugdleden, en daarmee de grootste sportvereniging van de Utrechtse Heuvelrug. 

Shinty bevindt zich op een prachtige locatie - midden in de bossen van het park Beerschoten-Willinkshof - en beschikt over drie kunstgrasvelden, waaronder een waterveld en een semi-waterveld. 

Wekelijks spelen er 57 jeugdteams, een g-hockeyteam, een groep van 20 funkey-hockeyers, 3 (jong) seniorenteams, 7 veteranenteams, 3 trimhockeygroepen en een 7x7 team op onze velden. Shinty is echt een club voor iedereen! 

Bij onze hockeyclub kan ieder lid op zijn of haar niveau hockey spelen. Hockey is een teamsport en we gaan dan ook met elkaar voor het beste resultaat. Sportiviteit, respect voor elkaar en vooral plezier staan daarbij voorop! Naast hockey vinden we een goede sfeer en gezelligheid belangrijk. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals het jaarlijkse familietoernooi en de fameuze Slotbarbecue.

Onze club heeft veel enthousiaste, betrokken vrijwilligers - leden en ouders -  die zich inzetten als coach, spelbegeleider of scheidsrechter of actief zijn in de diverse commissies. Iets waar wij als club trots op zijn!

Shinty is een familieclub voor jong en oud. Voor funkeys, jeugd, senioren, veteranen, trimmers en g-hockeyers. Als speler op het veld of supporter langs de lijn. Je bent welkom bij Shinty!