header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Corona

Algemene clubregels DMHC Shinty

 

Kom je naar de club? Gezellig, maar houd rekening met de aandachtspunten die gelden op de club.

 

Update 26 januari 2022

 

Er mag weer getraind en er mogen weer (competitie)wedstrijden gespeeld worden door de jeugd en de senioren, buiten en in de zaal. 

 

Basisregels

We roepen iedereen op om alle overheidsrichtlijnen in acht te nemen en zich te houden aan onderstaande basisregels:

 • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
 • Ben je besmet, in contact geweest met iemand die besmet is of is een huisgenoot besmet? Kijk dan op https://quarantainecheck.rijksoverheid.nl
 • Houd 1,5 meter afstand
 • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie
 • Schud geen handen

 

1,5 meter afstand

Buiten het veld houdt iedereen vanaf 13 jaar te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar. Doe dit voor de gezondheid van jezelf en de andere leden.

 

Mondkapjes

Op binnensportlocaties geldt dat het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar verplicht is, behalve tijdens het sporten zelf. Daarnaast worden sporters vanaf 18 jaar bij het betreden van de locatie gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs (CTB). Op buitensportlocaties geldt dat in de binnenruimtes, zoals het clubhuis, het dragen van een mondkapje verplicht is voor iedereen vanaf 13 jaar.

 

Sporten

Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en (onderlinge) wedstrijden hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.

 

Publiek

Publiek is welkom op 1,5 meter afstand van elkaar. Wanneer je uit 1 huishouden komt, mag je uiteraard wel bij elkaar zitten.

 

Corona-Coördinatie

Elk jeugdteam zorgt er voor dat er tijdens een wedstrijd op de club twee personen aangewezen zijn, die fungeren als Corona Coördinator en er voor zorgen dat de coronamaatregelen te allen tijde in acht worden genomen door de aanwezigen rond het veld waar gespeeld wordt. Deze personen dragen een geel hesje (beschikbaar bij de bar).

 

Sportkantines en terras

Het clubhuis en het terras zijn geheel gesloten. Toiletten en kleedkamers zijn wel bereikbaar.

 

Autoreizen

Wanneer er vanwege sportactiviteiten personen van 13 jaar en ouder uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, wordt het dragen van een mondkapje geadviseerd omdat de 1,5 meter afstand niet gewaarborgd kan worden op dat moment.

 

Zaalhockey

Voor de zaal zijn er een aantal aanvullende maatregelen

 • Op binnensportlocaties is een CTB (QR code) voor iedereen verplicht boven de 18 jaar (sporters en publiek)
 • Mondkapjes zijn verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar (behalve tijdens het sporten en wanneer je zit)
 • Publiek is welkom, maar heeft een geplaceerde plaats op 1,5 meter afstand van elkaar. Wanneer je uit 1 huishouden komt, mag je uiteraard wel bij elkaar zitten.
 • Als het publiek een vaste plaats heeft, mag een locatie zoveel plaatsen benutten als kan met de 1,5-meter-regel.

 

 

De thuisspelende club moet daarnaast voor een aantal zaken zorgen:

 • Naast de zaalwacht moet er een extra ouder/begeleider aanwezig zijn om QR codes te checken! De gratis app hiervoor kan je zelf downloaden in de Apple App Store (iPhone) of Google Play Store (Android). Voor meer informatie kan je terecht op: https://coronacheck.nl/nl/scanner/zo-werkt-scannen
 • De thuisspelende club is verantwoordelijk voor het placeren en het houden van 1,5 meter afstand van het publiek.
 • De maximale capaciteit voor publiek van de locatie moet in acht worden genomen. Check bij de locatie waar je speelt, wat deze is!

 

 

Tot zover deze aandachtspunten. Houd de website, de Shinty-app en je e-mail in de gaten voor eventuele nieuwe berichten. Dank alvast voor je medewerking!

 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]