header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor het opstellen van de wedstrijdschema's, communicatie met andere clubs, de indeling van de velden, indeling van de scheidsrechters voor de senioren op zondag en de verwerking van de uitslagen en wedstrijdformulieren.  

Het wedstrijdsecretariaat wordt gevormd door:
(Jongste) Jeugd:       Michiel Rigterink, [email protected]
Senioren:                  Arnd Jan Prause, [email protected] 

Oefenwedstrijden
Oefenwedstrijden kunnen bij het wedstrijdsecretariaat worden aangevraagd. Stuur graag minimaal 2 weken van tevoren een e-mail naar het betreffende wedstrijdsecretariaat. Geen aanvraag = geen recht op een veld. Het team moet zelf scheidsrechters regelen. Ook is het handig om te checken of het clubhuis is geopend bij de Bar Commissie, [email protected].

Verzoeken
Aanvoerders, coaches en teammanagers kunnen een eventueel verzoek voor een speeltijd aan het wedstrijdsecretariaat doorgeven. Stuur minimaal 3 weken van tevoren een e-mail naar het betreffende wedstrijdsecretariaat. Houd er rekening mee dat een verzoek niet altijd gehonoreerd kan worden. 

Boetes
Tijdens de ALV van 29 juni 2016 is besloten om boetes die zijn opgelegd door de KNHB direct door te belasten aan de betreffende speler of team. Elk kwartaal zal de penningmeester de boetes incasseren bij de betreffende speler, bij de teammanager (Jeugd) of bij de aanvoerder (Senioren) van het team dat de boete heeft gekregen. De teammanager of aanvoerder ontvangen een factuur van de teamboete en regelen zelf de verrekening met het team. Alleen bij overmacht van het team kan in overleg met het bestuur worden besloten dat de boete niet wordt verhaald.  

Om welke boetes gaat het? 
Persoonlijke boetes speler
- Gele kaarten:   boete € 15,00      
- Rode kaarten:  boete € 50,00  

Teamboetes
- Niet-speelgerechtigde speler:   boete € 75,00
- Niet op tijd aanwezig:   boete € 75,00  
- Niet tijdig inzenden/afronden wedstrijdformulier:   boete € 5,00
- Onjuist of niet volledig invullen van het wedstrijdformulier:   boete € 75,00
- Niet op komen dagen bij wedstrijd:   boete 1e keer € 75,00, 2e keer € 125,00
- Onjuist (standaard) tenue:   boete 1e keer € 50,00, € 75,00 bij volgende keren  

Klik hier voor de website van de KNHB met aanvullende regelgeving c.q. het uniform boeteoverzicht.

   
 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]