header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Lid worden?


Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om te komen hockeyen bij DMHC Shinty!

Wij vragen je onderstaand inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zodra deze ontvangen is, krijg je van onze ledenadministratie een bericht.

Alvast dank voor je medewerking en wellicht tot binnenkort op of langs de velden! 


Aanmelden Senioren / Veteranen
Senioren en Veteranen kunnen zich aanmelden als kandidaat-lid via het digitale inschrijfformulier. De TC Senioren stuurt je vervolgens een bericht of, en zo ja, in welk team je bent ingedeeld.


Aanmelden Funkey 
Per jaar biedt Shinty 2 series van 10 lessen aan voor 5- en 6-jarigen (schoolgroep 2 van de basisschool). De eerste serie start na de zomervakantie, de tweede na de voorjaarsvakantie. Voor meer informatie en het inschrijfformulier voor de Funkey, kijk op de speciale Funkey-pagina.


Aanmelden (Jongste) Jeugd seizoen 2024/2025
Jeugdleden vanaf 6 jaar kunnen tot 1 mei 2024 aangemeld worden via het digitale inschrijfformulier. 
Aanmelden na 1 mei blijft mogelijk, maar de aanmeldingen van vóór 1 mei worden als eerste in behandeling genomen. 

Voor jeugdleden die bij de aanmelding nog geen 6 jaar zijn, geldt dat ze in schooljaar 2024/2025 naar groep 3 moeten gaan. Deze aanmelding geeft niet automatisch recht op het lidmaatschap. De genoemde leeftijdgrens is strikt en voorwaardelijk om de aanmelding in behandeling te kunnen nemen. Er is een maximum aan het aantal kinderen die we in de O7 kunnen laten instromen. 

We streven ernaar om half juni de teams geformeerd te hebben. Voor die tijd krijg je automatisch bericht óf en in welk team je dochter/zoon is geplaatst.

Let op!
De KNHB hanteert 1 oktober als peildatum. Mocht je dochter/zoon op 1 oktober 2024 nog geen 6 jaar zijn, maar dan al wel in groep 3 zitten, dan kun je je dochter/zoon wel inschrijven. Wij kunnen dan om een bevestiging van school vragen waarin staat dat je dochter/zoon in het nieuwe schooljaar inderdaad in groep 3 geplaatst zal worden.
Het systeem geeft 30 september 2018 als uiterste geboortedatum aan. Vul deze datum in en stuur een mail de juiste geboortedatum naar [email protected]. De geboortedatum wordt dan achter de schermen aangepast.

Puntensysteem en wachtlijst
Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen wordt een puntensysteem gehanteerd. Iedereen kan zich opgeven, maar kinderen met meer punten, hebben een grotere kans om toegelaten te worden dan kinderen met minder punten. Kinderen die nog niet aan de beurt zijn, komen op een wachtlijst te staan.

Als je dochter/zoon is ingeloot, maar je wil op dat moment geen gebruik maken van deze toegekende plaats, dan is het mogelijk om haar/hem op de wachtlijst te laten staan. Haar/zijn aanmelding wordt vanaf dat moment wel als nieuw binnengekomen aanmelding in behandeling genomen. Dit betekent dat de opgebouwde punten vervallen en opnieuw opgebouwd moeten worden.

De volgende criteria leveren punten op:


Criteria Punten Bijzonderheden
1. Woonplaats: postcode 3971, 3972, 3984 10 Driebergen, Odijk
2. Broer, zus, ouder die al lid zijn
(max. 7 punten, geen 7 punten per gezinslid)
7 Overige familieleden
leveren geen punten op
3. Ouder die op het moment van aanmelding minimaal een
half jaar actief is in commissie/bestuur, als trainer,
coach of sponsor. Of die zich op het moment van
aanmelding voor 3 jaar committeert aan de Club van 100
5
4. Komend van een andere hockeyclub en daar actief hockeyen 3 Na overleg met club van herkomst
5. Elk jaar dat men op de wachtlijst van Shinty staat
8
6. In seizoen 2023/2024 meegedaan aan Funkey bij Shinty 1
7. In seizoen 2023/2024 trainingslid bij Shinty 1

Financiële aspecten
Bij een bericht van toelating als lid ben je inschrijfgeld en administratiekosten verschuldigd. Met de inschrijving en toelating verplicht je je tot het eenmalig automatisch voldoen van dit bedrag, ook al maak je bij nader inzien geen gebruik van deze plaats. Klik hier voor de contributietarieven en het inschrijfgeld.

Aanmeldingsformulier
Na het invullen van het digitale formulier ontvang je het ingevulde formulier als pdf-bestand in je mailbox voor je eigen administratie. Aanmelden betekent overigens niet dat je of je dochter/zoon wordt toegelaten als lid. Dit hangt af van het aantal beschikbare plaatsen. 

Ga via deze link rechtstreeks naar het inschrijfformulier.


Proeftrainingen Jeugd 
Lijkt hockey je leuk maar weet je het nog niet zeker? Bij Shinty kun je 3 trainingen op proef meedoen om te kijken of de keuze voor hockey de juiste is. Tijdens deze proeftrainingen is de speler verantwoordelijk voor het dragen van een bitje en scheenbeschermers. Ook kunstgrasschoenen zijn belangrijk voor de veiligheid van de speler. Aanmelden voor  de proeftrainingen kan door een mail met je naam en geboortedatum te sturen naar de [email protected]

Als je na de proeftrainingen lid wil worden, dan zien je we inschrijving via bovengenoemd inschrijfformulier graag tegemoet. 

Voor meer informatie en/of vragen over de proeftrainingen kun je een mail sturen naar de ledenadministratie: [email protected].
 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]