header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vacatures

Voorzitter Bestuur Shinty

 

Het bestuur van Shinty is op zoek naar een Voorzitter. De huidige voorzitter, Jeroen van der Neut, zal – conform het door het bestuur vastgestelde rooster van aftreden – na een bestuursperiode van 4,5 jaar (waarvan 2,5 jaar als Voorzitter) aftreden als bestuurslid tijdens de ALV van november 2023. Bij voorkeur is de kandidaat voor de functie beschikbaar vanaf de zomer, zodat een goede overdracht mogelijk is voor de formele overdracht in november 2023.

 

Als Voorzitter vervul je een spilfunctie binnen Shinty. Samen met de andere bestuursleden ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de vereniging. Je bent binnen en buiten de vereniging het gezicht van Shinty. Je verenigt, verbindt en organiseert vanuit jouw betrokkenheid bij de hockeysport. 

 

Wat houdt de functie op hoofdlijnen in?

 

·        De Voorzitter is onderdeel van het bestuur van Shinty

·        Geeft leiding aan het bestuur, en zit de bestuursvergaderingen voor (10x per jaar)

·        Zit de Algemene Ledenvergadering (ALV) voor (2x per jaar)

·        Eindverantwoordelijk voor het verenigingsbeleid en de implementatie daarvan door bestuur en commissies

·        Onderhoudt contacten en neemt deel aan overleg met KNHB, gemeente Utrechtse Heuvelrug, hockeyverenigingen in de regio en sportverenigingen in de gemeente

·        Zichtbaar voor leden, vrijwilligers en externe partijen

·        Signaleert problemen en draagt oplossingen aan of belegt deze bij juiste bestuurslid

·        Verantwoordelijk voor de volgende commissies:

-        Sponsoring

-        Sportiviteit & Respect

-        Vertrouwenspersonen

 

Naar wie zijn we op zoek?

·        Enthousiast, energiek en verbindend

·        Sterke communicatieve vaardigheden en stressbestendig

·        Beleidsmatig / strategisch inzicht en een verbindende visie met betrekking tot de vereniging

·        Een teamspeler, die aanstuurt, bijstuurt en delegeert

·        Beschikbaar voor gemiddeld 6-8 uur per week (relatief flexibel qua inzet) 

 

 

Interesse?

Mocht je jezelf herkennen in bovenstaand profiel en deze functie willen vervullen voor minimaal 3 jaar, neem dan contact op met Jeroen van der Neut ([email protected]06-20427142).

 


__________________________________________________________


Lijncoördinatoren

 

Draag je onze prachtige vereniging, het jeugdhockey, het team van je kind(eren) en hun sportieve ontwikkeling ook een warm hart toe? Meld je dan nu aan als Lijncoördinator!

 

Het jeugdhockey op Shinty is volop in ontwikkeling en draait als nooit tevoren! Behalve het enthousiasme en de sportiviteit van onze jeugdspelers, is dat te danken aan jullie allen! Ouders als inspirator thuis, manager, rij-, fruit-, of coachende ouder en als lid van diverse leuke commissies! Zo geldt dit ook voor de Lijncoördinatoren als lid van de Jeugdcommissie! Zij zijn per leeftijdscategorie de "spin in ’t web” op en rond de velden!

 

Om continu te blijven ontwikkelen heeft onze vereniging altijd (nieuwe) vrijwilligers nodig! De Jeugdcommissie komt dan ook graag in contact met nieuwe Lijncoördinatoren voor de allerjongste jeugd (Funkeys), de B-leeftijd (O16) en de A-leeftijd (O18). Je wordt onderdeel van een heel enthousiaste en betrokken groep Lijnco’s die het "plezierig leren hockeyen” op Shinty organiseren, waardoor onze (professionele) trainers inhoudelijk met de trainingen en (oefen)wedstrijden aan de slag gaan.

 

De Lijnco’s faciliteren het hockey in hun lijn, ze communiceren hierover en ze coördineren van alles wat hierbij komt kijken. Het houdt in dat zij het eerste aanspreekpunt zijn voor ouders, voor technisch kader en voor het bestuur, en de betrokkenen met elkaar verbindt. 

 

We zoeken naar liefhebbers van het spelletje, die op zaterdag regelmatig op de club te vinden zijn, die het leuk vinden om mensen met vragen verder te helpen en met elkaar te verbinden. Die enerzijds de jeugdspelers in hun lijn volgen bij hun ontwikkeling en het maken van een volgende stap (bij het indelen van teams bijvoorbeeld) en anderzijds leden van onder andere de Materiaalcommissie, de Arbitragecommissie, de TC Senioren, de Zaalcommissie, het Wedstrijdsecretariaat en het Technisch Hart met elkaar verbindt.

 

Daarnaast ondersteunen zij de teambegeleiders (Trainers, Coaches, Managers) bij de voorbereiding en tijdens het seizoen bij de teamprocessen. De commissie komt 1x per maand bij elkaar om met elkaar af te stemmen wat er op de Jaarkalender staat, het technisch beleid uit te voeren en procedures aan te scherpen. Daarnaast is er vaak onderling overleg in "petit comité”, drinken we af en toe een borrel en gaan we minimaal 1x per seizoen met elkaar (uit)eten.

 

Lijkt je het ook leuk om zaken te plannen, te regelen en te organiseren voor de jeugd in de Jongste Jeugd, de B en/of de A-leeftijd, en zoek je een gezellige groep waar je energie uithaalt en je enthousiasme graag komt delen, neem dan contact op met een van de Lijnco’s of mail naar [email protected]

 

Namens de Jeugdcommissie, Gijs Bakker, Bestuurslid HTZ Jeugd


__________________________________________________________


G-Hockey Commissie

 

Hockey is voor iedereen, niemand uitgezonderd! Daarom hebben wij een eigen G-Hockeyteam, zodat je ook met een beperking gewoon kan hockeyen. Om dit mogelijk te maken zijn er veel handen nodig. Wil jij helpen om het nog leuker en gezelliger te maken voor onze G-Hockeyer?  En heb je zin om te ondersteunen bij de opbouw en het uitoefenen van G-hockey op Shinty? Meld je dan aan bij g-hockey@shinty.nl


__________________________________________________________


Commissielid Tucht Commissie

 

We zijn op zoek naar iemand die de Tucht Commissie wil komen versterken. De Tucht Commissie bestaat uit minimaal 2 leden, waarvan Teun Bleijenberg momenteel het enige lid is. Uiteraard hopen we dat deze commissie weinig te doen heeft gedurende het seizoen, maar indien noodzakelijk moet er opgetreden worden waar nodig. 


Wat houdt de functie in?

 • Je zet je in voor de veiligheid en de sportiviteit op de vereniging
 • Je treedt op bij wangedrag door een lid of een groep leden
 • Je beoordeelt en bestraft overtredingen van leden overeenkomstig het Tucht Reglement
 • Je komt in actie wanneer een speler 1 rode/3 gele (bij zaalhockey 2) kaart(en) heeft ontvangen

 

Hoeveel tijd ben je kwijt?

 • Ongeveer 1-2 uur per week
 • Overleg is op ad hoc basis, je weet immers nooit wanneer er een zaak gaat spelen
 • Per zaak is snel handelen noodzakelijk, actie moet vaak binnen enkele dagen ondernomen zijn
 • Een zaak kan kort (15 min telefonisch overleg), maar ook lang duren (meerdere uren door uitzoekwerk of overleg met de Tucht Commissie van de KNHB)
 • Afgelopen jaren lag het aantal zaken tussen de 5 en 10 per seizoen

 

Naar wie zijn we op zoek?

 • Bij voorkeur wordt gezocht naar iemand die actief hockeyer is (geweest)
 • Ervaring als scheidsrechter is een pré. 
 • Affiniteit met (tucht)recht is wenselijk

 

Interesse?

Mocht je jezelf herkennen in bovenstaand profiel en deze functie willen vervullen of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar Teun Bleijenberg, [email protected].

 

__________________________________________________________

 

Evenementencommissie

 

Nu we voorzichtig weer durven dromen van leuke toernooien, feestjes en gezelligheid, hopen we het komende seizoen weer een aantal mooie Shinty Evenementen te organiseren. Wil jij graag helpen bij het organiseren van een evenement bij Shinty? Het Familietoernooi, een Pubquiz of misschien wel het Lustrum? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lijkt het je leuk om bij één (of meerdere) evenement(en) te helpen, meld je dan snel aan via [email protected].

 

______________________________Vrijwilligers gezocht! Word actief voor onze club!

 

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Shinty! Door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om bijna 1100 leden te laten sporten in een gezellige en veilige omgeving. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden, ouders en andere betrokkenen!

 

Staat hierboven jouw gedroomde vacature er niet tussen? Maar vind je het leuk om meer betrokken te zijn bij Shinty? Wil je je graag inzetten voor jouw club? En vind je het leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen? Meld je dan toch aan! We hebben je hulp hard nodig! Aanmelden kan via [email protected]

____________________________________________________________