header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vacatures

Bestuurslid Accommodatie bij Shinty – Bouw mee aan ons tweede thuis! 


Shinty is op zoek naar een nieuw Bestuurslid Accommodatie.


Bij onze gezellige gezinshockeyvereniging Shinty draait alles om het creëren van een plek waar leden en hun families graag tijd doorbrengen. Een plek waar sportieve prestaties op topvelden worden gevierd en waar iedereen zich welkom voelt tijdens de gezellige derde helft in ons clubhuis. Als ons nieuwe Bestuurslid Accommodatie speel je een centrale rol in het onderhouden en verder ontwikkelen van deze fijne omgeving.


Wat ga je doen?


 • Je maakt deel uit van ons 7-koppige bestuur, waar jouw inzichten en acties direct bijdragen aan de toekomst van DMHC Shinty.
 • Je neemt het voortouw in de portefeuille Accommodatie, met projecten die variëren van het vervangen van de velden tot het opfrissen van ons clubhuis.
 • Samenwerken met de Accommodatie Commissie om een langetermijnplan voor onze fysieke ruimte te ontwikkelen en te realiseren.
 • Je wordt het eerste aanspreekpunt voor externe partners en de gemeente, een sleutelrol in het vormgeven van onze toekomst.


De inzet:


Verwacht wordt dat je ongeveer 4-6 uur per week actief bijdraagt, met daarnaast:


 • Bestuursvergaderingen: Ongeveer 10 keer per jaar gaan we samen dieper in op de plannen en checken we hoe alles loopt.
 • Algemene Ledenvergaderingen: Twee keer per jaar, een mooie kans om iedereen te zien en samen de koers van Shinty te bepalen.
 • Extra overleggen: Af en toe komen we samen voor speciale projecten of evenementen die net dat beetje extra aandacht nodig hebben om Shinty te laten stralen.


Wie zoeken wij?:


We zoeken iemand met een warm hart voor hockey en Shinty, iemand die geniet van het organiseren en mensen samenbrengen. Een teamspeler die van aanpakken weet en proactief bijdraagt aan onze clubcultuur.


Zin om deze leuke uitdaging aan te gaan?


Als je jezelf ziet in deze belangrijke en belonende rol voor ten minste drie jaar, laat het ons weten! Neem contact op met Bastiaan Haks via [email protected] of bel 06-11047354. Voor meer inzichten in de functie staat Erik Kuiper je graag te woord via [email protected].Sluit je aan bij ons bestuur en help ons de plek te creëren waar iedereen bij wil horen; zowel op als naast het veld. Bij Shinty bouwen we samen aan onze familieclub.__________________________________________________________


Bestuurslid Clubbeleving & Evenementen – Creëer onvergetelijke momenten bij Shinty!


Shinty is op zoek naar een nieuw Bestuurslid Clubbeleving & Evenementen.


Bij Shinty, onze gezinshockeyvereniging, streven we ernaar om een omgeving te creëren waar sportiviteit, gezelligheid, en levendigheid centraal staan. Evenementen zien we als het perfecte middel om dit doel te bereiken. We zoeken iemand met de drive en creativiteit om elke zondag te transformeren, waardoor deze net zo bruisend wordt als de zaterdag. Of onze seniorenteams nu thuis spelen of niet, jij maakt van elke zondag een Super Sunday waar iedereen van Shinty bij wil zijn. Jouw uitdaging is om met jouw visie en evenementen zoals toernooien, live bands of familiedagen, Shinty om te toveren tot een bruisende plek waar iedere generatie zich elk weekend thuis voelt. Als Bestuurslid Clubbeleving & Evenementen ben jij de architect achter deze onvergetelijke zondagen, de sleutel tot een weekend waarin de hele Shinty-gemeenschap samenkomt en geniet.Wat ga je doen?


 • Als onderdeel van ons 7-koppige bestuur draag je bij aan de toekomst van DMHC Shinty met jouw inzichten en acties. 
 • Je leidt de portefeuille Clubbeleving & Evenementen, waarbij je evenementen niet alleen ziet als activiteiten, maar als strategische instrumenten om onze missie van een hechte clubgemeenschap te verwezenlijken. 
 • Het plannen van de evenementenkalender is in jouw handen, waarbij elk evenement zorgvuldig wordt gekozen om onze clubbeleving te versterken. 
 • Jij inspireert en mobiliseert je vrijwilligers en werkt samen met diverse commissies om evenementen te organiseren die iedereen bij Shinty samenbrengen.


De inzet:


Verwacht wordt dat je ongeveer 4-6 uur per week actief bijdraagt, met daarnaast:


 • Bestuursvergaderingen: Ongeveer 10 keer per jaar gaan we samen dieper in op de plannen en checken we hoe alles loopt.
 • Algemene Ledenvergaderingen: Twee keer per jaar, een mooie kans om iedereen te zien en samen de koers van Shinty te bepalen.
 • Extra overleggen: Af en toe komen we samen voor speciale projecten of evenementen die net dat beetje extra aandacht nodig hebben om Shinty te laten stralen.


Wie zoeken we?


 • We zoeken iemand met een liefde voor de hockeysport en Shinty, waarbij directe ervaring in hockey welkom is maar zeker geen vereiste. 
 • Je hebt een natuurlijke affiniteit met het plannen en uitvoeren van evenementen en ziet deze als een manier om onze clubcultuur te bevorderen en onze leden dichter bij elkaar te brengen. 
 • Jouw enthousiasme is aanstekelijk; je weet hoe je anderen kunt motiveren en betrekken bij het samen vieren van onze club.
 • Je bent een onmisbare schakel in ons team, vol energie en altijd klaar om in actie te komen. Jouw inzet en enthousiasme zetten onze evenementen om in onvergetelijke momenten die onze Shinty-gemeenschap dichter bij elkaar brengen.


Zin om deze leuke uitdaging aan te gaan?


Als je enthousiast bent geworden en je jezelf ziet bijdragen aan onze club in deze waardevolle rol voor minimaal drie jaar, horen we graag van je. Neem contact op met Bastiaan Haks via [email protected] of bel 06-11047354. Voor meer inhoudelijke informatie over de rol kun je Arendi Speetjens bereiken op [email protected].


Kom bij ons bestuur en help mee aan het bouwen van een nog sterkere Shinty-gemeenschap.


__________________________________________________________


Lijncoördinatoren

 

Draag je onze prachtige vereniging, het jeugdhockey, het team van je kind(eren) en hun sportieve ontwikkeling ook een warm hart toe? Meld je dan nu aan als Lijncoördinator!

 

Het jeugdhockey op Shinty is volop in ontwikkeling en draait als nooit tevoren! Behalve het enthousiasme en de sportiviteit van onze jeugdspelers, is dat te danken aan jullie allen! Ouders als inspirator thuis, manager, rij-, fruit-, of coachende ouder en als lid van diverse leuke commissies! Zo geldt dit ook voor de Lijncoördinatoren als lid van de Jeugdcommissie! Zij zijn per leeftijdscategorie de "spin in ’t web” op en rond de velden!

 

Om continu te blijven ontwikkelen heeft onze vereniging altijd (nieuwe) vrijwilligers nodig! De Jeugdcommissie komt dan ook graag in contact met nieuwe Lijncoördinatoren voor de allerjongste jeugd (Funkeys), de B-leeftijd (O16) en de A-leeftijd (O18). Je wordt onderdeel van een heel enthousiaste en betrokken groep Lijnco’s die het "plezierig leren hockeyen” op Shinty organiseren, waardoor onze (professionele) trainers inhoudelijk met de trainingen en (oefen)wedstrijden aan de slag gaan.

 

De Lijnco’s faciliteren het hockey in hun lijn, ze communiceren hierover en ze coördineren van alles wat hierbij komt kijken. Het houdt in dat zij het eerste aanspreekpunt zijn voor ouders, voor technisch kader en voor het bestuur, en de betrokkenen met elkaar verbindt. 

 

We zoeken naar liefhebbers van het spelletje, die op zaterdag regelmatig op de club te vinden zijn, die het leuk vinden om mensen met vragen verder te helpen en met elkaar te verbinden. Die enerzijds de jeugdspelers in hun lijn volgen bij hun ontwikkeling en het maken van een volgende stap (bij het indelen van teams bijvoorbeeld) en anderzijds leden van onder andere de Materiaalcommissie, de Arbitragecommissie, de TC Senioren, de Zaalcommissie, het Wedstrijdsecretariaat en het Technisch Hart met elkaar verbindt.

 

Daarnaast ondersteunen zij de teambegeleiders (Trainers, Coaches, Managers) bij de voorbereiding en tijdens het seizoen bij de teamprocessen. De commissie komt 1x per maand bij elkaar om met elkaar af te stemmen wat er op de Jaarkalender staat, het technisch beleid uit te voeren en procedures aan te scherpen. Daarnaast is er vaak onderling overleg in "petit comité”, drinken we af en toe een borrel en gaan we minimaal 1x per seizoen met elkaar (uit)eten.

 

Lijkt je het ook leuk om zaken te plannen, te regelen en te organiseren voor de jeugd in de Jongste Jeugd, de B en/of de A-leeftijd, en zoek je een gezellige groep waar je energie uithaalt en je enthousiasme graag komt delen, neem dan contact op met een van de Lijnco’s of mail naar [email protected]

 

Namens de Jeugdcommissie, Gijs Bakker, Bestuurslid HTZ Jeugd


__________________________________________________________


G-Hockey Commissie

 

Hockey is voor iedereen, niemand uitgezonderd! Daarom hebben wij een eigen G-Hockeyteam, zodat je ook met een beperking gewoon kan hockeyen. Om dit mogelijk te maken zijn er veel handen nodig. Wil jij helpen om het nog leuker en gezelliger te maken voor onze G-Hockeyer?  En heb je zin om te ondersteunen bij de opbouw en het uitoefenen van G-hockey op Shinty? Meld je dan aan bij g-hockey@shinty.nl


__________________________________________________________


Commissielid Tucht Commissie

 

We zijn op zoek naar iemand die de Tucht Commissie wil komen versterken. De Tucht Commissie bestaat uit minimaal 2 leden, waarvan Teun Bleijenberg momenteel het enige lid is. Uiteraard hopen we dat deze commissie weinig te doen heeft gedurende het seizoen, maar indien noodzakelijk moet er opgetreden worden waar nodig. 


Wat houdt de functie in?

 • Je zet je in voor de veiligheid en de sportiviteit op de vereniging
 • Je treedt op bij wangedrag door een lid of een groep leden
 • Je beoordeelt en bestraft overtredingen van leden overeenkomstig het Tucht Reglement
 • Je komt in actie wanneer een speler 1 rode/3 gele (bij zaalhockey 2) kaart(en) heeft ontvangen

 

Hoeveel tijd ben je kwijt?

 • Ongeveer 1-2 uur per week
 • Overleg is op ad hoc basis, je weet immers nooit wanneer er een zaak gaat spelen
 • Per zaak is snel handelen noodzakelijk, actie moet vaak binnen enkele dagen ondernomen zijn
 • Een zaak kan kort (15 min telefonisch overleg), maar ook lang duren (meerdere uren door uitzoekwerk of overleg met de Tucht Commissie van de KNHB)
 • Afgelopen jaren lag het aantal zaken tussen de 5 en 10 per seizoen

 

Naar wie zijn we op zoek?

 • Bij voorkeur wordt gezocht naar iemand die actief hockeyer is (geweest)
 • Ervaring als scheidsrechter is een pré. 
 • Affiniteit met (tucht)recht is wenselijk

 

Interesse?

Mocht je jezelf herkennen in bovenstaand profiel en deze functie willen vervullen of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar Teun Bleijenberg, [email protected].

 

__________________________________________________________

 

Evenementencommissie

 

Nu we voorzichtig weer durven dromen van leuke toernooien, feestjes en gezelligheid, hopen we het komende seizoen weer een aantal mooie Shinty Evenementen te organiseren. Wil jij graag helpen bij het organiseren van een evenement bij Shinty? Het Familietoernooi, een Pubquiz of misschien wel het Lustrum? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lijkt het je leuk om bij één (of meerdere) evenement(en) te helpen, meld je dan snel aan via [email protected].

 

______________________________Vrijwilligers gezocht! Word actief voor onze club!

 

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Shinty! Door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om bijna 1100 leden te laten sporten in een gezellige en veilige omgeving. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden, ouders en andere betrokkenen!

 

Staat hierboven jouw gedroomde vacature er niet tussen? Maar vind je het leuk om meer betrokken te zijn bij Shinty? Wil je je graag inzetten voor jouw club? En vind je het leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen? Meld je dan toch aan! We hebben je hulp hard nodig! Aanmelden kan via [email protected]

____________________________________________________________