header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vacatures

Vacature: Prestatiecoaches c.q. hockeyprofessionals voor de 1e lijn

 

DMHC Shinty is voor het seizoen 2022-2023 op zoek naar gedreven prestatiecoaches c.q. hockeyprofessionals voor de 1e lijn. Bij voorkeur met een HT3 diploma. Ook het maken van meerdere uren (training geven, coachen, coƶrdineren) in de jeugdopleiding is wenselijk.

 

Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en niveau. Daarnaast bieden wij als vereniging ook de mogelijkheid tot het volgen van KNHB opleidingen. Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de jeugdopleiding en alles uit jezelf en het team halen? Reageer dan direct met motivatie en CV. 

 

Jurriaan Kloks

Technisch Manager Jeugd

[email protected]

Tel: 06-51434199

__________________________________________________________


Communicatiecommissie

 

Voor onze Communicatiecommissie zijn we op zoek naar versterking! Schrijf je graag, is fotograferen een hobby van je of draai je je hand niet om voor het maken van een leuke video? Lijkt het je leuk om mee te werken aan de nieuwe website van Shinty en wil je helpen deze daarna up-to-date te houden? Heb je creatieve ideeĆ«n, ben je helemaal thuis in de wereld van social media of kan je ons helpen met allerlei communicatieplannen? Is één (of meerdere) van deze dingen je op het lijf geschreven? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!     

 

____________________________________________________________


Zaalhockeycommissie  


Voor het winterprogramma van Shinty zoeken we versterking voor de zaalhockeycommissie. Wil je graag een steentje bijdragen en houd je van plannen en organiseren, dan is de zaalhockeycommissie misschien wel wat voor jou. Kennis van hockey is bij deze rol niet noodzakelijk. Ben je benieuwd wat de taken precies inhouden, stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen snel contact met je op.   


__________________________________________________________


Accommodatiecommissie

Help jij mee om de velden schoon te houden?

Tijdens de herfst moeten op zaterdag- en zondagochtend voor aanvang van de wedstrijden de velden met een bladblazer schoon worden geblazen. Ben jij een ochtendmens en houd je van de geur van de herfst? Of speelt jouw kind in de jongste jeugd en vind jij het niet erg om een half uurtje eerder naar de club te komen? Dan is dit een leuke klus! We zoeken meerdere vrijwilligers zodat we het werk kunnen verdelen. Meld je aan door een bericht te sturen naar [email protected] of meld je aan via 06 11031067.

 

__________________________________________________________

 

Evenementencommissie

 

Nu we voorzichtig weer durven dromen van leuke toernooien, feestjes en gezelligheid, hopen we het komende seizoen weer een aantal mooie Shinty Evenementen te organiseren. Wil jij graag helpen bij het organiseren van een evenement bij Shinty? Het Familietoernooi, een Pubquiz of misschien wel het Lustrum? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lijkt het je leuk om bij één (of meerdere) evenement(en) te helpen, meld je dan snel aan via [email protected].

 

______________________________


Vrijwilligers gezocht! Word actief voor onze club!


Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Shinty! Door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om bijna 1100 leden te laten sporten in een gezellige en veilige omgeving. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden, ouders en andere betrokkenen!


Staat hierboven jouw gedroomde vacature er niet tussen? Maar vind je het leuk om meer betrokken te zijn bij Shinty? Wil je je graag inzetten voor jouw club? En vind je het leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen? Meld je dan toch aan! We hebben je hulp hard nodig! Aanmelden kan via [email protected]

____________________________________________________________