header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vacatures

G-Hockey Commissie

 

Hockey is voor iedereen, niemand uitgezonderd! Daarom hebben wij een eigen G-Hockeyteam, zodat je ook met een beperking gewoon kan hockeyen. Om dit mogelijk te maken zijn er veel handen nodig. Wil jij helpen om het nog leuker en gezelliger te maken voor onze G-Hockeyer?  En heb je zin om te ondersteunen bij de opbouw en het uitoefenen van G-hockey op Shinty? Meld je dan aan bij g-hockey@shinty.nl


__________________________________________________________


Commissielid Tucht Commissie

 

We zijn op zoek naar iemand die de Tucht Commissie wil komen versterken. De Tucht Commissie bestaat uit minimaal 2 leden, waarvan Teun Bleijenberg momenteel het enige lid is. Uiteraard hopen we dat deze commissie weinig te doen heeft gedurende het seizoen, maar indien noodzakelijk moet er opgetreden worden waar nodig. 


Wat houdt de functie in?

 • Je zet je in voor de veiligheid en de sportiviteit op de vereniging
 • Je treedt op bij wangedrag door een lid of een groep leden
 • Je beoordeelt en bestraft overtredingen van leden overeenkomstig het Tucht Reglement
 • Je komt in actie wanneer een speler 1 rode/3 gele (bij zaalhockey 2) kaart(en) heeft ontvangen

 

Hoeveel tijd ben je kwijt?

 • Ongeveer 1-2 uur per week
 • Overleg is op ad hoc basis, je weet immers nooit wanneer er een zaak gaat spelen
 • Per zaak is snel handelen noodzakelijk, actie moet vaak binnen enkele dagen ondernomen zijn
 • Een zaak kan kort (15 min telefonisch overleg), maar ook lang duren (meerdere uren door uitzoekwerk of overleg met de Tucht Commissie van de KNHB)
 • Afgelopen jaren lag het aantal zaken tussen de 5 en 10 per seizoen

 

Naar wie zijn we op zoek?

 • Bij voorkeur wordt gezocht naar iemand die actief hockeyer is (geweest)
 • Ervaring als scheidsrechter is een pré. 
 • Affiniteit met (tucht)recht is wenselijk

 

Interesse?

Mocht je jezelf herkennen in bovenstaand profiel en deze functie willen vervullen of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar Teun Bleijenberg, [email protected].

 

__________________________________________________________

 

Evenementencommissie

 

Nu we voorzichtig weer durven dromen van leuke toernooien, feestjes en gezelligheid, hopen we het komende seizoen weer een aantal mooie Shinty Evenementen te organiseren. Wil jij graag helpen bij het organiseren van een evenement bij Shinty? Het Familietoernooi, een Pubquiz of misschien wel het Lustrum? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lijkt het je leuk om bij één (of meerdere) evenement(en) te helpen, meld je dan snel aan via [email protected].

 

______________________________Vrijwilligers gezocht! Word actief voor onze club!

 

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Shinty! Door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om bijna 1100 leden te laten sporten in een gezellige en veilige omgeving. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden, ouders en andere betrokkenen!

 

Staat hierboven jouw gedroomde vacature er niet tussen? Maar vind je het leuk om meer betrokken te zijn bij Shinty? Wil je je graag inzetten voor jouw club? En vind je het leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen? Meld je dan toch aan! We hebben je hulp hard nodig! Aanmelden kan via [email protected]

____________________________________________________________