header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

De Club van 100

Op dit moment telt 'De Club van 100' 75 enthousiaste leden. We zoeken dus versterking! 
'De Club van 100' is voor bedrijven, fans en leden van Shinty die de vereniging een warm hart toedragen en op deze manier iets extra’s willen doen voor de club. 

Wat houdt het in?
Je betaalt, gedurende een periode van minimaal drie jaar, jaarlijks €100,- aan de club. Dit geld gebruiken we voor de realisatie van projecten, waarvan Shinty plezier heeft en die zonder deze steun niet of slechts gedeeltelijk haalbaar zouden zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de aanschaf van de bar, de videotoren bij Veld 1 en de nieuwe geluidsinstallatie en verlichting in het clubhuis. Als lid van 'De Club van 100' word je uitgenodigd voor diverse events, waaronder het Voor- en Najaarsevent voor sponsoren. Leden van 'De Club van 100' worden vermeld op een speciaal bord in het clubhuis.

Meer weten?
Wil je meer weten van 'De Club van 100'? Stuur een e-mail naar [email protected].
 
Lid worden?
Lid worden van 'De Club van 100'? Vul het aanmeldingsformulier in en mail dit naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 


 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]