header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Kledingsponsoren

Shinty verwelkomt graag nieuwe kledingsponsoren! Onder kledingsponsoren verstaan we bedrijven en/of ouders die jacks, hoodies of trainingspakken willen sponsoren voor een team. Bedrukt met een naam, een sponsor of het logo van Shinty. Wat veel mensen niet weten, is dat er regels gelden als het gaat om het dragen en aanschaffen van gesponsorde teamkleding. Hieronder staan deze regels op een rij:

Waar bestel je teamkleding?
Het dringende verzoek is om teamkleding - net als hockeykleding en accessoires - in de Shinty Ledenshop of in de winkel bij Van den Berg Sport 2000 aan te schaffen. Van den Berg is één van onze hoofdsponsoren en betaalt de club daarvoor een substantieel bedrag. Van dit geld betalen we bijvoorbeeld onze trainers en onderhoud aan ons complex. Daarom geven we graag wat terug. 

Shinty teamlijn 
Shinty heeft samen met Van den Berg en Reece een kledinglijn samengesteld. Deze lijn bestaat uit een zwart of rood Reece jack en een zwarte Reece trainingsbroek met het Shinty logo. Deze kledinglijn kun je bestellen in de Shinty Ledenshop of in de winkel bij Van den Berg. Wanneer je de kleding met het team aanschaft, krijg je een leuke korting!

Shinty teams dragen Shinty teamlijn met logo
Wanneer een 1e of 2e lijns team teamkleding aanschaft, kiezen zij voor de Shinty teamlijn met het Shinty logo. Het advies voor de overige teams is ook om voor deze mooie teamlijn te kiezen. Zo stralen we eenheid en professionaliteit als club uit! 

Shinty logo
Het Shinty logo mag alleen gedrukt worden op de Shinty teamlijn. Kies je met jouw team voor een ander (Reece) jack of pak dan mag er geen Shinty logo op gedrukt worden. 
Van den Berg heeft het exclusieve recht om sportkleding te leveren waarop het Shinty logo staat. Dat betekent dat geen enkele andere leverancier dan Van den Berg sportkleding met een Shinty logo mag leveren. 

Teamkleding met sponsor

Je kunt je als team laten sponsoren en de naam of het logo van de sponsor op de teamkleding laten drukken. De sponsor hoeft hiervoor geen geld af te dragen aan Shinty. Er geldt echter wel exclusiviteit voor onze hoofdsponsoren ABN AMRO en Van den Berg Sport 2000. Het is dus niet mogelijk dat een Shinty-team gesponsord wordt door een andere bank of sportwinkel. Ook zijn er geen sponsoren toegestaan op de officiĆ«le Shinty wedstrijdkleding anders dan de officiĆ«le shirtsponsoren. Daarnaast willen we graag dat het team of de teammanager de naam van de sponsor(en) aan ons doorgeeft, via [email protected].

Teamfoto
Het is natuurlijk leuk om de sponsor en de nieuwe teamkleding te laten zien! Stuur een foto van je team in de nieuwe teamkleding naar [email protected] We plaatsen dan een berichtje op de website of social media.  

Vragen? 
Heb je vragen of opmerkingen over deze sponsorregels? Neem dan contact op met de Sponsorcommissie via [email protected].

 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]