header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vrijwilligers / Vacatures

Word actief voor onze club! 


Wat maakt Shinty zo'n geweldige club? Het antwoord is simpel: JOUW betrokkenheid en enthousiasme! Bij Shinty draait alles om de passie voor sport, de gezelligheid en het veilige gevoel dat we samen creƫren. En laten we eerlijk zijn, dat wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze fantastische vrijwilligers!
 
Elke commissie binnen Shinty is als een goed geoliede machine. Maar, laten we niet vergeten, elke commissie kan altijd wel wat extra helpende handen gebruiken. Denk daarbij aan de G hockey-commissie, de Sponsorcommissie, en de Communicatiecommissie, waar vrijwilligers van onschatbare waarde zijn.

Het is dankzij deze ongelooflijk toegewijde vrijwilligers dat we bijna 1000 leden kunnen laten genieten van hun sport in een warme, gezellige en veilige omgeving. Binnen onze commissies heerst niet alleen een ambitieuze werkethiek, maar ook een sfeer van saamhorigheid en plezier. En weet je wat het mooie is? JIJ kunt hieraan bijdragen! Samen maken we het werk lichter, de sfeer nog gezelliger, en het Shinty-gevoel onvergetelijk.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe gezichten, betrokken ouders en enthousiaste supporters. Jouw versterking is meer dan welkom!

Benieuwd naar de huidige commissies? Bekijk ze op onze website.

Lijkt het je leuk om meer betrokken te zijn bij Shinty? Wil je jouw steentje bijdragen aan de club? En vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Meld je dan aan bij onze secretaris via [email protected]. Samen maken we van Shinty een nog mooiere plek! 

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]