header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Veteranen 30+ Slotdag

Datum : zondag 18 juni 2023
Tijdstip : 15:00 - 20:30
Locatie :Clubhuis,DMHC Shinty,Veld 1,Veld 2,Veld 3
Nog maar enkele dagen en het huidige hockeyseizoen zit er alweer op. En een lange hockeyloze zomer staat op ons te wachten. Een zomer waarin plannen gesmeed worden om deze keer (nog) fitter aan de start te verschijnen zodat je die ene pass net wel kan halen of dat de bal nu net een keer wel goed valt. Maar bovenal plannen maken zodat je aankomend seizoen met nog meer plezier met elkaar, op en om het veld kan staan.

In dat kader en om het seizoen knallend af te sluiten host Veteranen A op zondag 18 juni van 15u tot 20.30u een spectaculair eindfeest op Shinty. Omdat dit een episch evenement in ons lustrumjaar moet worden hebben ze echt uitgepakt: de oud Hermes House Band, Jimmy Smoke & The Blue Nuggets, is geboekt en nog specialer, met onze eigen Mannus D’Ancona als lead zanger! 

De entree is GRATIS en iedereen is welkom.
 
Een eindfeest is natuurlijk geen eindfeest als er geen barbecue is geregeld. Daarom kun je als team, familie of als individu inschrijven: als team (minimaal 15 man) via een pb naar [email protected] of als individu via deze link.

Hopelijk zien we iedereen 18 juni zodat we dit seizoen met elkaar in stijl af kunnen sluiten!!!

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]