header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Nieuwe stick nodig? Kom naar de testavond!

Sponsoring
Nieuws afbeelding

16-8Heb je voor dit seizoen een nieuwe stick nodig? Dinsdag van 18.00 tot 20.30 kun je alle sticks uitproberen op veld 1.
Ieder half uur is er een nieuwe shift. Opgeven hoeft niet. 


Trainingen week 34 en week 35

Jeugd
Nieuws afbeelding

23-7 De vakantie is pas net van start gegaan. Ondertussen gaat de Shinty planning gewoon door, hierbij publiceren we het schema voor week 34 (1e en 2e teams) en 35 (alle jeugd). 

Is jouw nieuwe team al klaar voor het komende seizoen?

Sponsoring
Nieuws afbeelding

9-7Wil je met jouw nieuwe team een trainingsjack of sweater bestellen? Shinty heeft samen met Van den Berg en Reece een officiĆ«le Shinty kledinglijn samengesteld. Deze kledinglijn kun je bestellen in de Shinty Ledenshop  of in de winkel bij Van den Berg. Wanneer je de kleding met het team

Sponsor in the Spotlight: Heiko Gorter Makelaars

Sponsoring
Nieuws afbeelding

9-7Heiko Gorter Makelaars is een makelaarskantoor gevestigd in de Schaapskooi aan de Engweg. Wij zijn vernieuwend, onderscheidend en het snelst groeiende makelaarskantoor op de Utrechtse Heuvelrug. Ons kantoor heeft de hoogste onafhankelijke klantbeoordeling op Funda en daar zijn we trots op! 

Fijne zomervakantie!

Bestuur
Nieuws afbeelding

9-7We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie! In augustus beginnen we met nieuwe energie aan een mooi en sportief hockeyseizoen.

AVG bij Shinty

Bestuur
Nieuws afbeelding

27-6Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ingegaan. Dit is een wet die voor de hele Europese Unie geldt en die gevolgen heeft voor alle bedrijven, organisaties en verenigingen die persoonsgegevens verwerken. Die geldt dus ook voor Shinty. 

G-hockey Clinic bij Schaerweijde

G-Hockey
Nieuws afbeelding

11-6
Het G-hockey team van Shinty heeft afgelopen april meegedaan aan een clinic voor G-spelers bij Schaerweijde.
Het was een mooie dag en we werden warm ontvangen. Eerst met zijn allen op de foto, dat was op zich al een happening.

G-hockeyers zoeken nieuwe hoofdtrainer

G-Hockey
Nieuws afbeelding

1-6 Het G-hockeyteam traint elke zaterdagochtend van 10.00 - 11.00 uur en zoekt een (hoofd)trainer die samen met de hulptrainers deze trainingen wil verzorgen.  Herken jij je in het volgende profiel:

Zoeken

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]