header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Jeugd

Langs de Lijn: O12

Nieuws afbeelding 27-5-2024

MO12-4 mocht dit weekend thuis spelen tegen Kromme Rijn. Binnen 4 minuten stond het 2-0 voor de meiden van de MO12-4! Lekker begin na een paar weken van geen wedstrijden. De vermoeidheid van diverse schoolkampen sloop er later wel wat in, maar ze hielden zich sterk en de wedstrijd eindigde met een 6-5 winst!

MO12-3: Zaterdag hadden we een wedstrijd tegen ​Amersfoort! We hadden de weken daarvoor hard getraind, op dingen die we konden verbeteren in de wedstrijd! De vorige keer tegen Amersfoort hadden we 2-1 verloren, maar deze keer wilden we winnen! We begonnen de wedstrijd goed en hadden al snel de eerste goals gescoord! Amersfoort kwam nog even terug met twee tegengoals, maar uiteindelijk wonnen we toch met 5-2! Het was een leuke en leerzame wedstrijd en we gaan hard ons best doen om de laatst twee wedstrijden ook nog goed af te sluiten!

MO12-1: Vandaag mochten de meiden aantreden tegen Montfoort! En wat was het een genot om hierbij te zijn. Zo, aan het einde van het seizoen was goed te zien hoe goed de meiden inmiddels op elkaar zijn ingespeeld! De bal ging lekker rond en er werd met felheid en enthousiasme gehockeyd. Trots kwamen de meiden met eindstand 7-1 het veld weer af. Als kers op de taart volgde daarna nog een gezellig teamuitje in het zwembad, gevolgd door een bbq en lekkere hapjes bij Lara thuis.

MO12-2: Vandaag speelden we, nummer 1, thuis tegen Maarssen, nummer 2 van de poule. Een belangrijke wedstrijd! We waren aan elkaar gewaagd en het bleef tot 3e kwart 0-0. Toen maakte Maarssen een goal, en daarna kreeg Shinty een strafcorner waarmee in de rebound met een hoge bal de stand 1-1 werd. Het was spannend en we hebben hard gewerkt, en we gaan proberen kampioen te worden.

Groetjes MO12-2

JO12-1: Deze wedstrijd had echt alles: een tegenstander die de aankomend kampioen wel wilde verslaan, heel goed spel, mooie doelpunten, gemiste kansen, een strafbal tegen, spanning langs de lijn en uiteindelijk een kampioensfeest 🎉

JO12-4

Eindelijk weer een wedstrijd spelen en stonden we in het zonnetje op veld 3. We speelden tegen Fletiomare en iedereen had er super veel zin in. We begonnen de wedstrijd heel goed. Iedereen was vol energie en al snel kregen we een strafcorner. BAM! We scoorden en stonden 1-0 voor! De eerste twee kwarten speelden we echt geweldig. We gaven alles en het ging super.
​Maar toen kwam de tweede helft... We begonnen moe te worden en Fletiomare werd steeds sterker. Helaas konden we niet meer zo goed tegenhouden en uiteindelijk scoorden ze vier keer. De eindstand was 1-4 voor Fletiomare.