header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Jeugd

Langs de Lijn: O14

Nieuws afbeelding 3-6-2024 MO14-1
De meiden van MO14-1 hadden er zin in vandaag. Een uitwedstrijd op het altijd winderige Houten stond er voor ons op het programma. Nadat vorige week de koppositie in de subtopklasse door ons werd overgenomen met een mooie overwinning, stond er vandaag veel op het spel.

Na een flitsende start stonden we binnen een paar minuten 0-1 voor. Een mooi doelpunt dat voortkwam uit mooie overspeel acties. Ook het tweede doelpunt volgde al snel, 0-2 voor Shinty! Nu werd ook Houten wakker. Ze kwamen sterk terug en wisten eveneens twee doelpunten te scoren in dit eerste kwart. Het tweede kwart was voor ons en voor Houten een beetje zoeken naar een goede opbouw. Het verzilveren van de kansen zat er helaas niet in. Zo gingen we met een 2-2 stand de rust in.

Na de rust werden we direct verrast door Houten en kwamen we helaas 3-2 achter te staan. Dit paste niet helemaal in ons plan helaas. Ook in het laatste kwart wist Houten er nog een balletje in te leggen. Met een eindstand van 4-2 gingen we helaas zonder punten huiswaarts. De nummer 2 in de poule wist echter eveneens niet te winnen vandaag. Aankomende zaterdag spelen we de laatste wedstrijd. Met 1 puntje voorsprong op de nummer 2 gaan we voor de volle 100% winst. Komen jullie ons aanmoedigen om 10:30 uur op Shinty? Met extra fans gaat het zeker lukken!

MO14-4
Vandaag de 1 na laatste wedstrijd thuis tegen Schaerweijde. Shinty strijdt om de koppositie en ook vandaag is het gelukt om lekker te hockeyen en een positief resultaat te behalen. Na een sterk 1e kwart stond het 3-0. Met een doelpuntloos 2e en 3e kwart, liep Shinty uit naar 5-2 in het 4e kwart. Nu is het volgende week een "do or die” wedstrijd voor het kampioenschap. Ongeacht hoe dat eindigt, kunnen de meiden terugkijken op een sportief prima seizoen met een hoop plezier.

MO14–2
Vandaag speelde MO14-2 een wedstrijd tegen MO14-1 van Haaskamp. De meiden hebben hard gestreden, maar na een pittige wedstrijd hebben ze uiteindelijk 6-0 verloren.

JO14-2
Wat een mooie wedstrijd van JO14-2 afgelopen zaterdag bij Zwaluwen. Bij winst zouden beide teams nog een kans op het kampioenschap kunnen maken. Met goed spel, maar met wat kleine foutjes stonden we op het laatste moment nog achter. In de laatste minuut heeft dit topteam nog de gelijkmaker (4-4) gescoord. Op naar een spannende laatste wedstrijd volgende week!